Tarih: 21.04.2022 17:13

Kilis Ülkü Ocaklari lokum dagitti

Facebook Twitter Linked-in

KILIS IGFA-  Kutlu Dogum Haftasi etkinlikleri kapsaminda Ülkü Ocaklari Kilis Il Baskanligi, il genelindeki bazi camilerde teravih namazi sonrasi cemaate lokum ikraminda bulundular.

Ülkü Ocaklari Kilis Il Baskani Murat Sevengül, "Insanlik için en güzel rehber; bütün güzellikleri bünyesinde toplayan ve güzel ahlaki tamamlamak için gönderilen Hz. Peygamberdir. Insanlik O'nun getirdigi yüce degerler ve prensipler dogrultusunda büyük medeniyetler kurmus, kaybedilen haklarina kavusmus, fitratinda var olan yüce degerlerin farkina varmis, kadin erkek Allah'in ve toplumun huzurunda esit olmanin hazzini tatmistir" dedi.

Kutlu Dogum Haftasi’nda birlik ve beraberligin daha da pekismesine vesile olmasini dileyen Baskan Sevengül, "Islam medeniyeti Kur'an ve Hz. Peygamberin Sünnetinden kaynaklanan, evrensel ahlak ilkeleri ve insan haklari ile ilmi anlayis üzerine bina edilmistir. Yüce dinimiz, huzurlu ve mutlu dünyanin en büyük hayat kaynagidir. Kilis Ülkü Ocaklari olarak, böyle güzel günlerin milletimizin birlik ve beraberliginin simsiki kenetlendigi zamanlar olsun diyorum” dedi.

Kilis HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —