Tarih: 23.04.2022 21:24

BASAKSEHIR’E IKI YENI MILLET BAHÇESI DAHA GELIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Basaksehir Belediyesi, ilçe genelindeki yesil alan miktarini artirmak için yeni alanlar olusturmaya devam ediyor. Basaksehir Millet Bahçesi, Kayasehir Millet Bahçesi, Hosdere Millet Bahçesi, Ayazma Millet Bahçesi’nin bulundugu yesilin sehrinde, Çam ve Sakura Millet Bahçesi’nin ardindan Güvercintepe Millet Bahçesi ve Altinsehir Millet Bahçesi’nde çalismalara baslandi.

“Söz verdik, yapiyoruz”

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, ilçeye kazandirilacak iki yeni millet bahçesinde incelemelerde bulundu.  Basaksehir’in dört bir yanini park ve yesil alanlarla donatip, millet bahçeleri ile taçlandirdiklarini söyleyen Baskan Kartoglu, “ Altinsehir ve Güvercintepe mahallelerindeki komsularimiz bizden küçük parklar istedi. Komsularimiza küçük parklarin yakismayacagini ve onlara millet bahçelerinin yakisacagini söyledim. Söz verdigimiz gibi iki mahallemizde, iki yeni millet bahçemizin daha çalismalarina basladik” diye konustu.

“Tüm vadiyi millet bahçesi yapacagiz”

Tamamlandiginda millet bahçelerinin toplam 120 bin metrekare büyüklügünde olacagini ifade eden Baskan Kartoglu, “Millet bahçelerimiz tamamlandiginda harika bir atmosfere sahip olacak. Kapali ve açik spor sahalari, oyun, yürüyüs ve piknik alanlari ile kaykay pisti de bulunacak. Hasanoglu deresi çevresinde yapacagimiz millet bahçelerimizi ayni zamanda 350 bin metrekare büyüklügündeki Kayasehir Millet Bahçemize de baglayacagiz. Böylece, tam 470 bin metrekarelik millet bahçesi ve 6 bin 300 metrelik bisiklet yoluna kavusacagiz. Tüm vadiyi millet bahçesi yapacagiz” ifadelerini kullandi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —