Tarih: 11.05.2022 16:45

Bodrum Iyilik Için Bulustu

Facebook Twitter Linked-in

Bodrum Engelliler Saglik Vakfi tarafindan düzenlenen Geleneksel Iyilik Senligi, Bodrum Marina Yacht Club'ta gerçeklestirildi. Binlerce kisinin katildigi Iyilik Senligi'nde, 62 marka, 19 sponsor ve 42 destekçi yer aldi. Ziyaretçiler anneler günü öncesi ham alisveris yaptilar hem de Bodrum Engelliler Saglik Vakfina destek oldular.

 

Bodrum Engelliler Saglik Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Numan Balaban, Baskan Yardimcisi Yilmaz Algül, Kurul Üyeleri Ülker Inan, Sadife Akdolu, Hülya Kocadon, Hüseyin Sabri Boyaci, Gözde Agan, Murat Önder, Ekin Ozan, Danisma Kurulu Baskani Ibrahim Akkaya ev sahipliginde, gerçeklesen organizasyona Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Ilknur Ülküm Seferoglu da katildi. 

 

Ilk olarak 2019 yilinda Vakif Gönüllüsü Meltem Gökhan'in "Mekanda hareket, yasamda bereket" felsefesiyle ikinci el kiyafetlerin satilarak iyilige dönüstürülmesi, ögrencileri ve aileleri yararina yaptigi çalismalari desteklemek ve farkindalik yaratmak amaciyla düzenlenen Iyilik Senligi, bu yil da keyif ve eglence dolu dakikalarla ziyaretçilerini agirladi. 

 

Elde edilen gelirin tamaminin Bodrum Engelliler Saglik Vakfi'nin projelerine ve egitim bursuna ihtiyaç duyan engelli ögrencilere aktarildigi senlikte yerel ve ulusal birçok taninmis marka, sosyal sorumluluk bilinci ile senlikteki yerini aldi. 

 

Takidan giyime, dekorasyondan tekstile, kozmetikten aksesuara, birçok markanin ürünlerinin stantlarinin yer aldigi senlikte ziyaretçiler vakif yararina düzenlenen Bihter Türkan Ergül tarafindan düzenlenen “koku frekanslarinin iyilestirici özellikleri” konulu koku atölyesine ve CANSUI tarafindan düzenlenen metal kili taki atölyesine katilma firsati buldular.

 

Bodrum Engelliler Saglik Vakfi Baskani Numan Balaban yaptigi konusmada " Bodrum Engelliler Saglik Vakfi yararina organizasyonu düzenleyen komiteye, mekan sponsoru Bodrum Marina Yacht Club'a, Sayin Hayriye Öztüzün'e, tüm katilimci firmalara, sponsor ve destekçilere tesekkür ederim." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —