Tarih: 25.05.2022 01:34

Yazarimiz Ergun Dur'dan Dijital Teknolojinin Degerlerimize Etkisi konulu sunum

Facebook Twitter Linked-in

II. Uluslararasi Multidisipliner  “Dijital Yasam Kongremiz” de yazarimiz Ergün Dur, "Dijital Teknolojinin Degerlerimize Etkisi " konulu sunum gerçeklestirdi.

Gazi Üniversitesi'nin ev sahipliginde, Ankara Milli Egitim Müdürlügü ve DIBAMDER’in isbirligiyle düzenlenen II. Uluslararasi Multidisipliner  “Dijital Yasam Kongremiz”   Sayin Milli Egitim Bakan  Yardimcisi Sayin Nazif Yilmaz, Sagliksen Genel Baskani Semih Durmus,  Egitim  Birsen Genel Sekreteri Sayin Latif Selvi, Vali Yardimcisi, Sayin  Dr. Ayhan Özkan, Rektör Vekili Sayin Prof. Dr. Bekir Buluç, Egitim Fakültesi Dekani Sayin Mahmut Selvi,  Sincan Ilçe Saglik Müdürü Sayin Ibrahim Ünlü’nün açilis konusmalariyla baslayan  ve çok sayida bürokratik ve akademik katilimcinin tesrifleriyle  gerçeklestirilen kongre açildi

Kongreye 7 ülke ve 113 bilim insani davet edildi.  

Çevrimiçi ve yüzyüze  bilim insanlari birikimlerini paylastilar. Site yazarimiz Ergün Dur bu önemli kongreye davet edildi ve  "Dijital Teknolojinin Degerlerimize Etkisi " konulu sunum gerçeklestirdi. Yazarimiza tesekkür ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —