YAZI EDITÖRLÜK VE MEDYA KURSU, FATIH VEFA’DA BUGÜN BASLIYOR

YAZI EDITÖRLÜK VE MEDYA KURSU, FATIH VEFA’DA BUGÜN BASLIYOR

15 yildan beri Istanbul ve çevresindeki illerde çesitli kurum ve kuruluslar tarafindan düzenlenen “Yazi Editörlük ve Medya Kursu”, iki yillik salgin arasindan sonra yeniden yüz yüze basliyor. Kurs, son iki yilda internet üzerinden devam ediyordu.

15 yildan beri Istanbul ve çevresindeki illerde çesitli kurum ve kuruluslar tarafindan düzenlenen “ Yazi Editörlük ve Medya Kursu”, iki yillik salgin arasindan sonra yeniden yüz yüze basliyor. Kurs, son iki yilda internet üzerinden devam ediyordu. 

Yeni faaliyetler, toplanti ve seminerlerle öne çikan Istanbul Ilim ve Kültür Vakfi, Fatih Vefa’daki Genel Merkezi’nde “ Yazi Editörlük ve Medya Kursu”nu baslatiyor. Edebiyatçi yazar Mehmet Nuri Yardim’in yönetiminde sürecek olan kurs, bugün (4 Haziran 2022 Cumartesi) baslayacak. Dersler 30 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. Kursa düzenli olarak devam eden ögrenciler, sertifikalarini 6 Agustos Cumartesi günü törenle alacaklar. Dersler, saat 16.00’da baslayip 19.00’da sona erecek. Kurs, 2 ay, yani 8 hafta içinde toplamda 24 saat sürecek. Ögrenciler, dersler sirasinda bazi yazarlarla da tanisacak ve tecrübelerinden faydalanacaklar. 

Yazi Editörlük ve Medya Kursu, Istanbul Ilim ve Kültür Vakfi’nin Kalenderhane Mahallesi, Dedeefendi Caddesi, Cüce Çesmesi Sokagi, Nu: 6 Vefa / Fatih-Istanbul adresinde gerçeklesecek. Irtibat telefon numarasi: 0 542 606 2045. Müracaat için www.iikv.org web sayfasi ziyaret edilebilecek.

HANGI TÜRLER ISLENECEK?

Yazi Editörlük ve Medya Kursu’nda edebiyatin ve medyanin temel türleri, uygulamali olarak ele alinacak. Dersler esnasinda Mehmet Nuri Yardim’in Yazi Masasi kitabinda yer alan su 43 tür islenecek: Anket, Arastirma, Arsiv, Atasözleri, Biyografi, Deneme, Dergi Editörlügü, Deyimler, Elestiri, En Çok Kullandigimiz Kelimelerin Dogru Yazilisi, Gazete Editörlügü, Hatira, Haber, Hikâye, Hitabet, Inceleme, Internet Sitesi Editörlügü, Kitap Tanitimi, Köse Yazisi, Makale, Masal, Mektup, Mizah, Monografi, Noktalama Isaretleri, Okunabilecek Kitaplar, Özdeyis, Portre, Radyo Programciligi, Roman, Röportaj, Senaryo, Seyahat, Sohbet, Siir, Tarih, Tashih, Televizyon Editörlügü, Tercüme, Tiyatro Yazarligi, Toplanti Düzenleme, Yayinevi Editörlügü.

Istanbul HABERI



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.