Spor Kenti Gölcük'te Kum Futbol Heyecani Basladi

Spor Kenti Gölcük

Gölcük Belediyesi tarafindan düzenlenen geleneksel Kum Futbol Turnuvasi, Degirmendere’de birbirinden çekismeli maçlarla basladi.

Gölcük Belediyesi tarafindan düzenlenen geleneksel Kum Futbol Turnuvasi, Degirmendere’de birbirinden çekismeli maçlarla basladi.

 

Gölcük’te yaklasik 25 yildir geleneksel olarak düzenlenen Kum Futbol Turnuvasi, Degirmendere Yüzbasilar sahilinde basladi. Gölcük Belediyesi tarafindan düzenlenen; gençler ve büyükler olmak üzere iki kategoride oynanan maçlara vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, turnuvanin açilisina katilarak sporculara baslarilar diledi. Baskan Sezer’in de takip ettigi turnuvada; tribünü dolduran seyirciler, takimlarina maçlari boyunca destek verdiler.

 

32 TAKIM 224 SPORCU KUMDA YETENEKLERINI SERGILEYECEK

Çekismeli geçen maçlarda iki kategoride de sporcular yeteneklerini kum üzerinde sergilediler. 32 takim, 224 sporcunun yer aldigi Kum Futbolu Turnuvasi 5 Haziran günü sona erecek.

 

HAZIRAN AYI SPOR AYI OLACAK

Gölcük Belediyesi yaz spor etkinlikleri; haziran ayini spor ayina dönüstürecek. Gençlerinin hünerlerini sergileyecegi turnuvalar; 10-11-12 Haziran’da Plaj Voleybolu ve 25-26 Haziran’da da Sokak Basketbolu Turnuvalari ile devam edecek. Plaj Voleybol Turnuvasi’nda 2 kisiden olusacak takimlar, Sokak Basketbol Turnuvasi’nda ise 3 as ve 2 yedek olmak üzere 5’er kisiden olusacak.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.