Tarih: 08.06.2022 09:16

Nevsehir ulasiminda yeni dönem

Facebook Twitter Linked-in

Mehmet UZEL (NEVSEHIR IGFA)

Nevsehir’deki 5 farkli hatta çalisan 74 özel halk otobüsünde elektronik ödeme sistemine geçilmesine iliskin geçtigimiz günlerde belediye meclisinde alinan kararin ardindan söz konusu proje için Nevsehir Belediyesi, S.S. 45 Nolu Lale Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi ve yüklenici firma arasinda protokol imzalandi.

Protokol imza törenine; Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran ve Belediye Baskan Yardimcisi Nafiz Dirikoç ile birlikte S.S. 45 Nolu Lale Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi baskan ve yöneticileri ile yüklenici firma olan E-Kent Geçis Sistemleri ve Biletleme Teknoloji A.S yöneticileri katildi.

Nevsehir Belediyesi Zabita Müdürlügü yetkililerinin de hazir bulundugu protokol töreninde atilan imzalar ile birlikte özel halk otobüslerinde kartli sisteme geçisin ilk asamasi tamamlanmis oldu.

Imza altina alinan protokol geregi yüklenici firma verilen süre içerisinde özel halk otobüslerine elektronik ödeme için gerekli ödeme, kamera ve takip sistemlerinin kurulumunu yaparak uygulamaya hazir hale getirecek.

Protokolün Nevsehir için hayirli olmasini dileyen Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Nevsehir’de uzun yillardir sözü edilen bir projeyi daha hayata geçirmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Kartli sistem ile birlikte artik özel halk otobüslerinde nakit ödeme isleminin yapilmayacagini ve vatandaslara bu sistemin büyük kolayliklar getirecegini kaydeden Savran, sistem ile ilgili önümüzdeki günlerde detayli duyurularin yapilacagini aktardi.

Nevsehir HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —