Tarih: 17.12.2020 17:36

Bursa virüsü yenecek

Facebook Twitter Linked-in

Covid-19 salginiyla mücadelede virüs sonucu ortaya çikan solunum yolu hastaliklarinin önlenmesi ve kontrolüne yönelik tedbirlerin basinda gelen dogru maske kullanimi, sosyal mesafenin korunmasi ve temizlik kurallari, bulasin önlenmesi bakimindan hayati önem tasiyor. Bu dogrultuda Bursa Kent Konseyi, ‘Bursa virüsü yenecek’ sloganiyla bir kampanya baslatiyor.

Hazirlanan görsel tüm Bursa’ya asilacak, maske, mesafe ve temizlik kurallarina karsi duyarliliginin arttirilmasina katki saglanacak.Kampanya ile ilgili açiklama yapan Bursa Kent Konseyi Baskani Sevket Orhan, koronavirüsle mücadeledeki önlemlerin basinda yer alan maskenin yanlis kullaniminin hastaligin yayilimina davetiye çikarttigini ifade etti. Sosyal mesafe ve temizlik kurallarinin da hiçe sayilmasiyla yayilimin tehlikeli boyutlara ulasabilecegini söyleyen Orhan, “Maske, mesafe ve temizlik kurallarina karsi duyarliliginin arttirilmasi adina destek amaçli bir çalisma baslatiyoruz.

Tasarladigimiz görseller ayni zamanda vatandaslarimizin bu kurallara neden uymadigini kendi kendilerine sorgulatmasini da saglayacak. Maske, mesafe ve temizlik kurallarina uymak kendimize, sevdiklerimize ve ülkemize karsi vicdani sorumlulugumuzdur. Bir kez daha ‘Bursa virüsü yenecek’ diyor, kurallara uyan tüm hemserilerime tesekkür ediyorum” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —