Tarih: 18.06.2022 13:53

Miniklerin ilk diploma heyecani

Facebook Twitter Linked-in

ESKISEHIR (IGFA) - Eskisehir Büyüksehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden olan ve Avrupa Birligi projesi kapsaminda kurulan Es Çocuk Evi’nde okul öncesi egitimlerini tamamlayan çocuklar, hayatlarinin ilk diplomalarini aldilar.

Toplam 60 çocugun egitim aldigi Es Çocuk Evi’nde 19 ögrenci mezun olarak ilk diplomalarini aldi. Burada yapilan törende konusan Es Çocuk Evi Müdürü Ferhat Tasdelen, “Bugün çok mutluyuz. Büyük Önder Atatürk’e, Cumhuriyet’e bagli nesiller yetistirmek için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Burada bir de gelenegimiz var. Mezunlarimizi Ankara’ya Anitkabir’e götürüyoruz. Bu törenden önce yine Atamiza gittik ve bugün de mezunlarimizi veriyoruz. Çocuklar sizleri buradan gönderiyoruz ama ne zaman sikintiniz olursa belediyemiz imdadiniza yetisir bunu unutmayin” dedi.

Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Hale Kargin da yaptigi konusmada Büyüksehir Belediye Baskani Yilmaz Büyükersen’in selamini getirdigini belirterek, “Yilmaz Hocamiz sizi çok seviyor size çok güveniyor. Hepimiz size çok güveniyoruz. Yolunuz açik olsun” diye konustu.

Konusmalarin ardindan diplomalarini alan çocuklar mezuniyet sevincini aileleri ile paylastilar. Tören çocuklarin kep atip mezuniyet pastasi kesmesi sonrasi egitimciler ve Büyüksehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte günün anisina çektirdigi hatira fotografiyla sona erdi.

Eskisehir HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —