Tarih: 18.06.2022 10:25

Aydin’da teniste final heyecani basladi

Facebook Twitter Linked-in

AYDIN (IGFA) - Saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasi ile baslayan seremoniye Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Hizmetleri Müdürü, Spor Faaliyetleri Birim Sube Müdürü, takim antrenörleri, sporcular, hakemler ve davetliler katildi. Müsabakaya katilan takimlara basarilar dileyen Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Faaliyetleri Birim Sube Müdürü, tüm sporseverleri maçlari izlemeye davet etti.

Aydin’in hem kiz hem erkek sporcularin mücadele edecegi müsabakalar kapsaminda kizlar grubunda Bursa, Edirne, Mugla, Istanbul (Anadolu-Avrupa), Sakarya, Denizli, Usak, Afyon ve Izmir illerinden gelen takimlarin katilimiyla gerçeklestirilecek. Erkekler grubunda da yine Aydin’in yani sira Sakarya, Izmir, Istanbul (Avrupa), Denizli, Usak, Mugla, Bursa, Eskisehir ve Edirne illerinden gelen toplam 59 sporcu mücadele edecek.

EA Tenis Spor Kulübü Tenis Kortlarinda gerçeklestirilen ANALIG Tenis Çeyrek Final müsabakalarinda dereceye giren takimlar Temmuz ayinda Antalya’da yapilacak yari final müsabakalarina katilmaya hak kazanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —