Tarih: 24.06.2022 22:34

Baskan Mert’ten üyelerine özel saglik indirimi

Facebook Twitter Linked-in

Izmir Otobüsçüler ve Servis Araçlari Esnaf Odasi Baskani Erdem Mert, Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi ile yaptiklari anlasma kapsaminda üyeler ve ailelerinin özel saglik hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacaklarini açikladi. 

Bu anlasma kapsaminda oda üyeleri ve birinci derece yakinlarinin saglik hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacagini söyleyen Mert, “Esnafimiza ve ailelerine hayirli, ugurlu olsun” dedi.

Mert” Izmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçlari Isletmecileri Esnaf Odasi olarak meslektaslarimizin kendilerinin ve birinci derecedeki akrabalarinin fizik tedavi, rehabilitasyon ve kalp damar 4ahatsizliklarinin tedavilerinde faydanalana bilecekler,  müracaatlarini odamiza yapabilirler ”seklinde konustu.

Özel Borfiz Tip Merkezi Genel Müdürü Özgür Kosanoglu, saglikli bir toplum için Izmir genelinde tüm Izmir Otobüsçüler ve Servis Araçlari Esnaf Odasi üyelerinin sagliktan indirimli yararlanmalari için kurum yöneticileri ile anlasmalari yaptiklarini, bu yönde çalismalarinin devam ettigini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —