Güvenilir haber kaynağınız Medya90.com

Emeklilerimiz, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmali

Memur Sen Baskani Ali Küçükkösen: Bütün emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya, bu onurlu mücadeleye güç ve omuz vermeye davet ediyoruz.

GÜNCEL 30.06.2022 21:10:00 0
Emeklilerimiz, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmali

 

Aksaray Metro Istasyonu Çikisinda Basin açiklamasi yapan Emekli Memur Sen Baskani Ali KÜÇÜKKÖSEN Emekliler Günü ile ilgili olarak, emeklilerin taleplerini dile getirdi.

Enflasyon karsisinda eriyen maaslar ve geçim sikintisi sebebiyle yasadiklari zorluklarin çözüme kavusturulmasini isteyen emekliler, onurlu bir yasam için sorunlarimiz çözülsün ücretlerimiz artirilmasi talebinde bulundular.

Emekli Memur Sen Baskani Ali Küçükkösen basin açiklamasini su sekilde dile getirmistir:

Kiymetli basin mensuplari,

Degerli katilimcilar,

Türkiye’nin kalkinmasi, milletin refahi için emek vermis olan 13,6 milyondan fazla emekli sorunlarinin çözülmesini, yasam standartlarinin gelistirilmesini beklemektedir. Emekli, emek verme gücü sona ermis, kamu maliyesine yük olmus kisi olarak degil, verdigi emek ve hizmetten dolayi hürmeti hak etmis kisidir.

Emekli demek nesillerden nesillere aktarilmis degerler demektir. Emekli demek devlette sürekliligin öznesi demektir. Emekli ve emeklilik kurumu, bu süreklilik içinde görülmeli ve anlasilmalidir. Unutulmamasi gereken sudur ki; emeklilikte, fiili hizmet sona erse de emeklilerin ev geçindirme sorumlulugu devam etmektedir. Son yillarda alim gücünde yasanan düsüsten en fazla emekliler etkilenmekte, aktif çalisma ücreti ile emekli ayligi arasindaki uçurum emekliyi yoksullastirmaktadir.

Aile medeniyeti olma vasfimiz, öncelikle ailenin çatisini olusturan, aileyi bir arada tutan, ailede hikmet ve irfani temsil eden büyüklerin itibarini korumayi gerektirmektedir. Geçim derdine düsmüs, muhtaç hale getirilmis emeklinin aileyi bir arada tutma gücü bulamayacagi ortadadir.

Kösesine çekilmis, hayattan elini etegini çekmis bir emekli tipi istenmiyorsa, emeklilerin yasam sartlari düzeltilmeli, müreffeh bir yasami mümkün kilacak zemin üretilmelidir. Emeklilikte gelirin ve yasam standardinin büyük düsüs yasamasindan dolayi çalisanin verdigi en zor karar emeklilik kararidir.

Bu sartlarda emekli olmaya karar vermek de emekli olunca hayat standardini korumak da zorlasmaktadir. Bu nedenle emeklilerimizin %39’u tam zamanli, % 33’ü yari zamanli çalismak zorunda kalmakta, her 100 emekliden 72’si emekli olunca is arayisina girmektedir. Bizler, emekliler olarak himmet degil, yillarca verdigimiz hizmetin karsiligi olan onurlu bir yasami istiyoruz. Bu bizim en temel insan hakkimiz, alin terimizin karsiligidir.

Süphesiz, Memur-Sen’in ve bagli sendikalarinin mücadelesiyle elde edilen kazanimlar emeklilerin durumunda eskiye oranla iyilesmeler saglamistir. Memur-Sen’in gayretlerinin ürünü olarak, kamu görevlileri emekli ayliklarinin memur maas zamlari oraninda arttirilmasi bütün emeklilere yilda iki kez bayram ikramiyesi verilmesi, maas-promosyonu, maaslarda iyilestirmeler ve son toplu sözlesmenin bir kazanimi olarak kamu görevlileri emeklilerinin ek göstergelerin arttirilmasi çalismasi son derece önemlidir. Bununla birlikte emeklilerin mali ve sosyal haklarinda iyilestirilmesi gereken birçok konu oldugu da ortadadir.

Memur-Sen tarafindan açiklanan ‘açlik-yoksulluk’ arastirmalari dikkate alindiginda, en verimli dönemlerini ülkesine ve milletine hizmetle geçiren, özverili çalismalariyla alin terinin ve helal kazancin timsali emeklilerimizin almis oldugu maas oldukça düsük kalmaktadir. Türkiye, emeklilerine daha yüksek mali ve sosyal imkanlar saglayacak güce sahiptir.

Emeklilerin sendikal örgütlenme özgürlügünün engellenmesi, hak mücadelesi açisindan büyük bir eksikliktir. Emeklilerin mali ve sosyal haklarinin iyilestirilmesi süphesiz mücadele ve örgütlenme gerektirmektedir. Memur-Sen bünyesinde kurulmus olan Emekli Memur-Sen, kamu görevlisi emeklileri basta olmak üzere bütün emeklilerin hak arama adresidir. Emeklilerin mali ve sosyal haklarinin iyilestirilmesi ve gelistirilmesi ile örgütlenme hakki için mücadele etmeye, her platformda haklarimizi savunmaya devam ediyoruz. Bütün emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya, bu onurlu mücadeleye güç ve omuz vermeye davet ediyoruz.

13,6 milyon emeklimizin haklarini korumak, refah içinde bir emeklilik geçirmelerini saglamak, sosyal hayata aktif katilimlarini desteklemek için mücadele veren Emekli Memur-Sen olarak diyoruz ki:

  • Emeklilerle çalisanlar arasinda açilan maas farki kapatilmalidir.
  • Kamu görevlilerinin fiilen çalistiklari dönemde bordrolarinda var olan “ek ödeme”de dahil emek verilen dönemde maasa eklenen unsurlar emekli maasina da yansitilmalidir.
  • Memurlarin emekli ikramiyesi hesabi yapilirken tam hizmet yili hesaba katilip, ay ve gün hesabinin dahil edilmemesinden dogan 1 ay ile 11 ay arasi kayip giderilmelidir.
  • Yilda iki defa ödenen bayram ikramiyesi, gösterge rakamina baglanmali ve maaslara yapilan artis kadar artis yapilmasi saglanmalidir.
  • Emeklilerden fiilen çalisabilecek güç noktasinda ve fikri zeminde bilgi birikimi müsait olanlar gerek kendi alanlari, gerekse faydali olabilecekleri uygun alanlarda istihdam edilmelidir.
  • Emeklilerin Sendikalara üye olma hakki yasal statüye kavusturulmali, emeklilikte de sendika üyeligi devam etmeli, haklarimiz da bizimle emekli olmamali.
  • Yasa bakilmaksizin tüm emekliler toplu tasima araçlarindan ücretsiz faydalandirilmalidir.
  • “Aktif Yaslanma” kavrami ülkemizde de hayata geçirilerek emeklilerin daha saglikli bir emeklilik dönemi geçirmeleri saglanmalidir.
  • Genel saglik politikalarinin disinda yaslilara yönelik özel saglik politikalari da gelistirilmeli, saglikli yaslanmaya yönelik farkindalik egitimleri verilmelidir.

Bu vesileyle bütün emeklilerimizin 30 Haziran Dünya Emekliler Gününü kutluyor emeklilerimiz için daha saglikli, huzurlu, müreffeh bir yasam için mücadele etme kararliligimizi vurguluyor, bütün emeklilerimize saglikli ve huzurlu bir ömür diliyoruz.

Emekli Memur-Sen'in basin açiklamasinin yayinlandigi haber linkleri:

Ali Küçükkösen: Emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya davet ediyoruz (tum-haberler.com)

Ali Küçükkösen: Emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya davet ediyoruz (yenivakitgazetesi.com)

Memur-Sen çatisi altina davet ediyoruz. - Dünya / Ülke / Siyaset - Haber Pars - Daima Dogru ve Gerçegin Yaninda

Emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya davet ediyoruz (haberinioku.com)

Emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya davet ediyoruz (haber111.com)

Emeklilerimizi, Emekli Memur-Sen çatisi altinda toplanmaya davet ediyoruz | Türkiye'nin Sosyal Haber Sitesi | HaberX Sosyal Network

 

 

 

Habere Ek Fotograf(lar)

Trump’ın Gazze Açıklaması: Ekonomik Plan mı, Siyasi Hamle mi?

Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.

Gazze’de Eğitim Felaketi: İsrail Saldırılarıyla Okulların Yüzde 85’i Kullanılamaz Halde

İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.

Trump'ın Gazze Planına Barak'tan Eleştiri: "Hayal Ürünü"

Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.

Japon Hava Yolları Uçağı Seattle Havalimanı'nda Park Halindeki Uçağa Çarptı

ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.

Guatemala ve ABD Göçmen Anlaşması: Ulaşım Masrafları ABD'ye Ait

Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s

Netanyahu ile Macron Gazze ve Lübnan'ı Konuştu

Gazze Kasabı Netanyahu ile Macron, Gazze ve Lübnan'daki son durumu değerlendirdi.

ABD’de Trump Dönemi Krizle Başladı: Dua Törenine Tepki!

ABD Başkanı Trump, yemin töreni sonrası yasa dışı göçmenler ve LGBT lobisine yönelik sıkı önlemler almaya başladı. Dua töreninde piskoposun merhamet çağrısı ise yeni bir kriz yarattı.

Zuhal Atasoy Dalman’a Acil Müdahale Çağrısı!

Geçersiz Sertifikalar, Hayali Eğitimler, Ruhsal İstismar: Zuhal Atasoy Dalman’a Acil Müdahale Çağrısı!

Batman’da 23 Nisan Coşkusu: Minikler Bayramın Tadını Doyasıya Çıkardı

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlandı.

Niks Lounge Görkemli Bir Açılışla Kapılarını Açtı!

HABER / ERCAN KUTLU - Niks Lounge açılışıyla Beylikdüzü'nde lezzet, zarafet ve kaliteli hizmetin yeni adresi oldu. Fikret Aslan yönetiminde, Orhan Kaya ve Burak Bey’in ortaklığıyla görkemli bir başlangıç yaptı.

Beylikdüzü’nde Lezzetin Tek Adresi: Karadeniz Et Mangal! Kendin Pişir Kendin Ye Keyfi Osman Alkan’dan

.

Balıkçı Kenan İsyan Etti: “Ekrem İmamoğlu Arazime Çöktü, CHP'li Vekile Hediye Etti!”

Balıkçı Kenan’dan Çok Sert Açıklamalar: “Zulüm Gördüm, Tehdit Edildim, Malıma Hukuksuzca El Konuldu!”

Muş’ta “Plastik Hayatlar ve Kanser” Konuşuldu

Muş’ta “Plastik Hayatlar ve Kanser” Konuşuldu Alparslan Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Çay Bahane Sohbetleri”, farklı alanlardan uzmanları konuk ediyor.

Bahçeşehir Atatürk Bulvarı’ndaki Çukur 7 Araca Zarar Verdi!

Bahçeşehir 2. Kısım Atatürk Bulvarı’nda aylardır onarılmayan yol çukuru, 12 Nisan gecesi 7 aracın lastiğini patlattı. Vatandaşlar isyan ediyor: “Defalarca şikayet ettik ama kimse duymuyor!”

"Gaziantep Sivil Toplumu Terörsüz Türkiye İçin Tek Yürek"

Gaziantep Gönüllü Kuruluşlar Platformu, terörle mücadelede yeni bir sayfa açılması için kritik bir açıklama yaptı. 40 yılı aşkın terör sarmalının son bulması için tüm kesimleri işbirliğine davet etti.

EMNİYET GÜÇLERİ VE AKADEMİ DÜNYASI EL ELE: PSİKOLOJİK DESTEKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

.

Manavgat’ta Şoför Kapısı Olmayan Araç Trafiğe Çıktı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, şoför kapısı bulunmayan bir aracın trafiğe çıkması görenleri hayrete düşürdü. Aracı kullanan sürücünün, trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli manevralar yaptığı iddia edildi.

İZMİR EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

.

Bornova Polisi Ruhsatsız Silahlara Geçit Vermiyor: Operasyon Başarıyla Sonuçlandı

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran şahıslara yönelik operasyonlarla huzur ve güvenliği sağlıyor.

MAHMUTLAR KYK YURDUNDA YANGIN

Alanyanın Mahmutlar mahallesi KYK yurdunun bitişiğindeki kazan dairesinde çıkan yangı korkuttu.

Otel İnşaatında Yangın Paniği

Antalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde bir otelin inşaatında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

İzmir’de “Küresel İklim Değişikliği ve Türkiye’ye Etkileri” Konferansı Düzenlendi

İzmir Avaz Araştırma ve Strateji Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Küresel İklim Değişikliği ve Türkiye’ye Etkileri” konulu konferansta, Ziraat Yüksek Mühendisi Uğur Şimdi önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ravza Zeybek’ten Yeni Roman: “Kervan” Okurları Derin Bir Yolculuğa Davet Ediyor

Gazeteci-yazar Ravza Zeybek'in kaleme aldığı yeni roman “Kervan”, okuyucuyu içsel bir yolculuğa çıkarıyor. Kitap, hayatın anlamını sorgulayanlar için adeta bir başucu eseri.

Ramazan Bayramı’nda Protokol Selfie Fenomen Oldu

HABER / ERCAN KUTLU - Ramazan Bayramı, Bahçelievler’de unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Vali Davut Gül ve protokol üyelerinin çektirdiği selfie, sosyal medyada fenomenleşerek binlerce beğeni topladı.

Tireli Yazar Ertekin Meslek Lisesi’nde Tarih ve Kültür Söyleşisi Gerçekleştirdi

Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilere Tire’nin tarih ve kültür mirasını anlattı. Etkinlik, kitapların imzalanması ve gençlerle interaktif sohbetlerle tamamlandı.

Yozgat Türk Ocağı "Ocakbaşı Sohbetleri" programında geleceğe projeksiyon tutuluyor

.

"Afgan Kınalı Kuzular" Kitabı Çanakkale Zaferi'nde Tanıtıldı

Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin’in hazırladığı "Afgan Kınalı Kuzular" kitabı, Çanakkale Zaferi etkinliklerinde Herat’ta tanıtıldı. Kitap, iki ülkenin kardeşliğine vurgu yaparak büyük ilgi gördü.

Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri, 15 Mart 2025’te AKM’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

HBX-HGM71 Formülüyle Çocuklara Bilimsel Koruma

Karya Farma HBX Ar-Ge’nin geliştirdiği HBX-HGM71 formülü, laboratuvar ortamında %99,99 oranında patojen yok edici başarısıyla çocukların sağlığına adandı.

Yüksek Tansiyon Ölçüm Hatalarıyla Hipertansiyon Artıyor

Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.

"Ramazan Bereketi Balık Tezgahlarında: 3 Kilo Alana 1 Kilo Bedava!"

Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.

Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi

Bunama Belirtileri 11 Yıl Önceden Ortaya Çıkıyor: İşte Erken Uyarı İşaretleri

Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.

Erzincan’da Kış Soğuklarında Sıcacık Kestane Keyfi Devam Ediyor

Erzincan’da kış mevsiminin vazgeçilmezi kestane, sokak tezgâhlarında pişmeye devam ediyor. Soğuk havaların başlamasıyla kestane satıcıları ocaklarını yakarak sıcak kestane keyfini vatandaşlara sunuyor.

Kocaeli'nin termali yakında vitrine çıkıyor

Kocaeli’nin sağlık turizmine büyük katkı sunması beklenen Başiskele Yeniköy Termal Tesisleri’nde fiziki ilerleme oranı yüzde 85’e ulaştı

Bahçeşehir’in Elektrik Güvencesi: Caner Cimşit İle HGS Elektrik Farkı

Bahçeşehir ve Bahçekent’te onlarca sitenin elektrik işlerini üstlenen Caner Cimşit, HGS Elektrik markasıyla güvenli, hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz bu uzman, sadece arıza gidermekle kalmıyor,

"Başakşehir’in Örnek Müdürü: Öğrenci Başarılarına Işık Tutuyor!"

HABER / ERCAN KUTLU - "Bahçeşehir’in başarılı Müdürü Ümit Karaağaç: Okulunda aile seminerleri, fidan dikim etkinlikleri ve spor başarılarıyla eğitimi renklendiriyor! Öğrenciler: ‘Onunla gurur duyuyoruz’."

Bahçekentlilerin Ortak Talebi: Taziye Evi İhtiyacı Artık Zorunluluk!

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in büyüyen nüfusu taziye evi ihtiyacını artırdı. Vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Camii altı veya Kur’an kurslarının bu amaçla kullanılmasını istiyor.

"Servis Şoförleri Cami Çeşmesini Araç Yıkamak İçin Kullanıyor: Yetkililer Harekete Geçmeli!"

HABER / ERCAN KUTLU - "Servis şoförleri, Bahçekent Emlak Konut Camii çeşmesini araç yıkamak için kullanıyor. Cemaat ve imam rahatsız, yetkililerden acil çözüm bekleniyor!"

Hacı Mürsel Oktay, Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda Toprağa Verildi

Bahçekent’in sevilen ismi Hacı Mürsel Oktay, vefatının ardından Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye yoğun katılım oldu; protokol, cemaat ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Asaf İlter Hoca ile Çocuklar Camiyi Seviyor, Hediyelerle Mutlu Oluyor!

Asaf İlter Hoca öncülüğünde Bahçekent’te çocuklar camiyle buluşuyor. Hediyeler, oyunlar ve manevi eğitimle dolu etkinlikler aileleri mutlu ediyor!

Orhan Sami, Avrupark Hayat Sitesi Yönetimi İçin Adaylığını Açıkladı

Avrupark Hayat Sitesi seçimleri için Orhan Sami adayı oldu. 25 Ocak 2025'te yapılacak seçimde, Orhan Sami modern yönetim anlayışı ve gelişmiş projeleriyle site sakinlerine daha kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

İzmir’de “Küresel İklim Değişikliği ve Türkiye’ye Etkileri” Konferansı Düzenlendi

2

Zuhal Atasoy Dalman’a Acil Müdahale Çağrısı!

3

Geleceğin Bilim İnsanları Alaca’da Buluştu

4

İKAP’tan Deprem Sonrası Temel Afet Bilinci Eğitimi

5

Mart Ayında İşsizlik Düştü, İstihdam Arttı

6

Deprem Sonrası Küçükçekmece Seferberliği

7

Taksim’de Haklarını Haykıracak

13.7° / 8.5°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.