Tarih: 01.07.2022 14:29

Yaz Spor Okullari’nda ilk dönem sona erdi

Facebook Twitter Linked-in

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor is birligiyle düzenlenen Yaz Spor Okullari’nda yüzme, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, squash, cimnastik, branslarinda dereceye giren 1. dönem kursiyerleri sertifikalarina kavustu.

 

Çocuklarin, yaz tatilini farkli sportif aktiviteleriyle verimli geçirmelerine katki sunmayi hedefleyen Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Belediyespor is birligiyle düzenledigi Yaz Spor Okullari bu yil ilk dönemi tamamladi. Yüzme, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, squash, cimnastik, ilk dönemi tamamlayan 2 bini askin kursiyerlere sertifikalari verildi.

 

Çali Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde iki hafta boyunca egitim alan 800’ü askin ögrenci sertifika heyecani yasadi. Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurlu Üyesi ve Yüzme Brans Sorumlusu Fehmi Gökçen’in elinden sertifikalarini alan ögrenciler mutluluklarini ebeveynleri ile paylasti.

 

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Çali Yüzme Havuzu, Yüzüncüyil Spor ve Gençlik Merkezi ve Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde de basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, squash, cimnastik, branslarinda dereceye giren 2 bini askin 1. dönem kursiyerleri sertifikalarini aldi. Yaz Spor Okullari’nda ikinci dönem 4 Temmuz’da baslayacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —