Kadiköy’de Çocuk Tiyatro Festivali devam ediyor

Kadiköy’de Çocuk Tiyatro Festivali devam ediyor

Kadiköy Belediyesi’nin bu yil 20’incisini düzenledigi “Çocuk Tiyatro Festivali” devam ediyor.

Kadiköy Belediyesi’nin bu yil 20’incisini düzenledigi “Çocuk Tiyatro Festivali” devam ediyor. Selamiçesme Özgürlük Parki Tepe Sahne’de 15 Temmuz’a kadar sürecek festivalde çocuklar, yildizlar altinda açik havada tiyatro izlemenin tadini doyasiya yasiyorlar.

 

Kadiköy Belediyesi’nin her yil düzenledigi Çocuk Tiyatro Festivali, 1 Temmuz Cuma günü Selamiçesme Özgürlük Parki Tepe Sahne’de basladi. Her aksam saat 21.00’de Tepe Sahne’yi dolduran çocuklar aileleriyle birlikte açik havada tiyatro seyretmenin keyfini yasiyor.  Çocuklari tiyatro ile tanistiran festivalde her aksam farkli oyunlar seyircisiyle bulusuyor. 

 

 

15 TEMMUZA KADAR SÜRECEK 

 

Kadiköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali 15 Temmuz’da Sanat Degirmeni’nin “Orman macerasi” adli oyunuyla kapanisini yapacak. Kadiköy Belediyesi’nin internet sayfasinda yer alan oyunlarin ücretsiz biletleri Özgürlük Parki’nda bulunan Açik Hava Tiyatro gisesinden ve güvenlik noktalarindan saat 14.30’dan itibaren alinabilir.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.