Tarih: 14.07.2022 19:45

Dinamo Kiev-Fenerbahçe Maçi beIN Sports Ekranlarinda

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe, UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçinda Dinamo Kiev’e konuk oluyor. Heyecan dolu bu karsilasma, canli yayinla beIN SPORTS ekranlarinda sporseverler ile bulusuyor. 

 

Türkiye’de sporun adresi beIN SPORTS, bu sezon da sporseverlere futbol söleni sunmaya devam ediyor. 20 Temmuz Çarsamba aksami saat 21.00’de, Polonya’nin Lodz sehrinde oynanacak olan Dinamo Kiev- Fenerbahçe karsilasmasi canli yayinlarla beIN SPORTS’ta ekrana geliyor. 

 

Gruplara kalma mücadelesinde büyük önem tasiyan bu karsilasmadan rövans için avantajli bir skorla ayrilmak isteyen temsilcimiz, tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus ve yenilenmis kadrosuyla ilk resmi maçina çikiyor. Uzun yillar Türkiye’de de görev yapmis, Avrupa futbolunun önemli isimlerinden Mircea Lucescu’nun çalistirdigi Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasindaki nefes kesen eslesmenin ilk maçi, 20 Temmuz Çarsamba aksami saat 21.00’de canli yayinla beIN SPORTS 1’de.

 

Bu nefes kesecek karsilasmayi Süper Lig ve Fenerbahçe Taraftar paket içerigine sahip Digiturk üyelerinin yani sira Avrupa’nin Yildizi paketi üyeleri de ücretsiz olarak izleyebilecektir. beIN CONNECT üyeleri de Süper Lig, Fenerbahçe Taraftar ve Spor Extra paketleri ile karsilasmayi ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Ayrica bu paketlere sahip olmayan Digiturk uydu üyeleri, tek maç satin alarak karsilasmayi izleme sansina sahip olacaklar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —