Tarih: 20.07.2022 10:10

Anne Çocuk Oyun Evinde Yaz Eglenceleri

Facebook Twitter Linked-in

ANNE ÇOCUK OYUN EVLERI YAZ PROGRAMLARIYLA DEVAM EDIYOR

 

Çocuklarin anneleriyle birlikte oyun oynayip keyifli vakit geçirdigi Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun evleri yaz programiyla devam ediyor. Bahçe etkinliklerinden seramik atölyesine; Ingilizceden müzik, drama egitimlerine kadar birçok faaliyet yaz döneminde de 3-6 yas arasi çocuklari ve annelerini bekliyor.

 

Çocuklarin yasitlariyla bir arada olmasi, kisisel gelisimlerine katki saglamasi amaciyla açilan Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri vatandaslarin yogun ilgisi ile yaz aylarinda da etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

 

3-6 yas arasi çocuklarin anneleri ile birlikte katildigi Anne-Çocuk Oyun Evleri yaz programi her hafta Sincan Belediyesinin sosyal medya hesaplari ve internet adresi üzerinden duyuruluyor.

 

Yaz programinda eglenceli açik hava etkinlikleri ile çocuklarin dogaya olan ilgisi artiyor. Bol bol doga etkinliklerinin yaninda seramik atölyesi, montessori etkinlikleri, günlük yasam becerileri; Ingilizce, drama, spor ve ritim çalismalariyla da çocuklar keyifli vakit geçiriyor.

 

Katilimin ücretsiz oldugu bu evler Temelli, Yenikent ve Evliye Çelebi olmak üzere üç noktada haftada 5 gün hizmet veriyor. Faaliyetlere katilmak için randevu almak gerekmiyor. Daha detayli bilgi isteyenler 444 4 762 nolu Sincan Belediyesi çözüm merkezini arayabilir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —