• BIST 100

    10343,31%-2,86
  • DOLAR

    32,64% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,76% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3928,38% 0,00

SAPIKLIK AILEMIZI DEVLETIMIZI TEHDIT EDIYOR!

Kiymetli dava arkadaslarim, Aziz Milletimiz ve basinimizin güzide mensuplari bugün burada aile yapimiz ve yeni nesillerimiz için hayati öneme sahip çok tehlikeli bir hususa tekrar dikkat çekmek için toplanmis bulunmaktayiz.

24.07.2022 20:48:14 0
SAPIKLIK AILEMIZI DEVLETIMIZI TEHDIT EDIYOR!

Kiymetli dava arkadaslarim, Aziz Milletimiz ve basinimizin güzide mensuplari bugün burada aile yapimiz ve yeni nesillerimiz için hayati öneme sahip çok tehlikeli bir hususa tekrar dikkat çekmek için toplanmis bulunmaktayiz.

Bakiniz, Milletimiz ve yeni nesillerimiz tarihin hiçbir döneminde bugün ki gibi korkunç bir tehlikeyle karsi karsiya kalmamistir. Çünkü kurulmak istenen yeni dünya düzeninde bizi biz yapan tüm degerlerimiz, inanç sistemimiz, aile mefhumumuz, kültürel degerlerimiz, ahlaki yapimiz, tüm mukaddes degerlerimiz, yeni nesillerimiz tam manasiyla yok edilmek istenmektedir. Müslüman Türk Milletini ahlaken çökertmek, yeni nesillerimizi cinsiyetsizlestirmek, sapkin iliskileri, pedofiliyi ve zührevi hastaliklari ülkemizde yayginlastirmak, ailesiz ve zürriyetsiz bir toplum olusturmak için dört koldan farkli renk ve biçimlerde hiç durmadan saldiriyorlar.

Özellikle toplumsal cinsiyet esitligi, insan haklari, yasamsal hürriyet, düsünce ve ifade özgürlügü gibi paravanlarla planin en önemli parçasi olan geyligi, lezbiyenligi, travestiligi ve biseksüelligi bir taraftan dayatma yapiyorlar, diger taraftan ise mesrulastirmak ve cemiyetimizin her alanina yaymak istiyorlar.

O kadar sinsi, kurnaz ve seytani planlarla ilerliyorlar ki özellikle popüler kültürü, moderniteyi kullanarak her türlü reklamla, giyimle kusamla, modayla, gençlere hitap eden yayinlarla, dizilerle, sarkilarla, danslarla, sanatçilarla, sporcularla, programlarla ve LGBT’LI aktivistlerle yeni nesillerin ve kadinlarimizin, kizlarimizin dimaglarini ele geçirerek, aglarina düsürüyor, sapkinliklarini zerk ediyorlar. Milli ve manevi degerleri zayiflamis, bu degerlerden mahrum kalmis nesiller ve fertler bu sapkinlik akiminin girdabinda kayboluyorlar.

Toplumsal Cinsiyet Esitligi Projesi insan fitratini ve biyolojik özelliklerini reddeder. Cinsiyet seçiminin insanin kendisine birakilmasi gerektigini savunur.
Bu açikça yaradilis gerçegini inkar etmektir ve insan dogasini topyekun bozmaktir. Hepimiz biliyoruz ki ezelden beridir  kadin kadindir, erkek erkektir. Insan nesli bugüne kadar bu sekilde gelmistir. Dogustan  biyolojik ve psikolojik olarak birbirinden tamamen farkli kadin ve erkegin evlenmesinden de aile olusmus ve insan nesli devamliligini günümüze kadar bu surette saglamistir. Simdi bu dogayi ve bu isleyisi bozmaya kalkmak, üremeyi durdurmak ve insanligi yok etmek demektir.

Burada özellikle sunu da ifade edelim ki; bu sapkin örgüt isiltili argümanlarla, vadettikleri rengarenk hayat tarziyla, gençlerin hosuna giden nefsani aparatlarla aslinda sonu bataklik olan pespaye bir hayati perdelemeketedir.

Bakiniz bu sapkin fiili isleyenlerin tamami AIDS’e yakalaniyor, aile baglari tamamen kopuyor, cemiyet hayatindan da soyutlaniyorlar. Bir süre sonra zührevi hastaliklarin, psikolojik bunalimlarin girdabinda karanliklarda kaybolup gidiyorlar. 

Geri dönüsümü olmayan bir büyük tehlike de cinsiyet degisimidir. Su anda Cerrahpasa ve Zeynep Kamil’de birçok gencimiz cinsiyet degisimi için sira bekliyor. Ve psikiyatristlerin onayi olmadan bu degisim olmuyor. Neye göre ve nasil onay veriyorlar. Ayrica cinsiyet degisimi ameliyatinin tüm masraflarini SGK’nin  karsiladigi belirtiliyor. 2Milyon Dolar gibi bir rakam telaffuz ediliyor. Degisim ücretlerinin Avrupa Birliginden karsilandigi söyleniyor. Saglik Bakanligimiz bu isin neresindedir? Bu konulara bir an evvel cevap vermesi, aydinliga kavusturmasi gerekmektedir.

Bu sapkinlik akiminin son yillarda daha hizli ve daha genis kitlelere yayilmasinin altinda yatan neden propaganda faaliyetlerine dünyada ve ülkemizde birçok ünlünün, dizi ve film platformunun 
 destek veriyor olmasidir.

Örnek vermek gerekirse gençlerimizin bir kisminin yakindan takip ettigi ve etkisinde kaldigi ‘cinsiyetsiz’ sarki sözleri, giyim ve danslariyla ünlü Güney Koreli pop gruplarini verebiliriz.

Ülkemizde de bu sapkin akimlara açik açik destek verenlere spor camiasindan Ebrar Karakurt, Taylan Antalyali, sanatçilardan Tarkan, Murat Boz, Özcan Deniz, Mabel Matiz, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Hülya Avsar  gibi isimleri söyleyebiliriz.  

Milletimizi ayakta tutan en önemli direklerden biri olan aile yapimizi kökten dinamitleyen bu sapkin yapilara gençlere örnek olmasi gereken sanatçi ve sporcularin destek vermesi çok aci bir durum.

Gene bu sapkin akimlara ülkemizde destek veren  sahada fiilen çalisan toplam 256 dernek var. Bu dernekler AB basta olmak üzere SOROS’un Açik Toplum Vakfi gibi tamamen dis kaynakli Vakiflar üzerinden  fonlaniyorlar. Ülkemizin her ilinde örgütlenmeye hizla devam ediyorlar. Ve bu dernekler üzerinden Üniversitelerde de kulüpler kurup ögrencileri örgütlüyorlar ve birçok Üniversite de su anda aktifler. Hedef kitle agirlikli Üniversitelerdir.

Sunu da ifade etmeden geçmeyelim; sadece lezbiyenlik projesi için bu seneye mahsus 7 milyon dolar fon ayirdilar. Iç Isleri Bakanimizin da ifadesiyle sadece bir dernek 22 milyon TL fonlanmis.

Bunlara açikça destek veren dernek isimlerine örnek verecek olursak; Tarlabasi Toplum Merkezi, Lambda Istanbul, Kaos Gl Ankara, Siyah Pembe Üçgen Izmir, Özgür Renkler Bursa, LGBT Yedi Renk Mersin, Hebun Diyarbakir, Gökkusagi LGBT Malatya, Mor Balik Trabzon, Özgür Renkleri LGBT Iskenderun, Gökkusagi Çorum LGBT’yi sayabiliriz. Tekrar ifade ediyorum su anda toplam 256 dernekleri var.

Siyasi parti ve belediyelere gelince; CHP’nin genel baskani iktidara geldiklerinde LGBT mensuplarinin tüm haklarini vereceklerini, escinsel evliliklere izin vereceklerini aleni bir sekilde açikladi. IYI Parti, HDP, Gelecek Partisi, Deva Partisi gene bu sapkinlara açikça destek veriyorlar.

IBB malum. Ekrem Imamoglu göreve geldiginden beri LGBT örgütünü açik açik destekliyor. Bunlar için müdürlük kurmak bile istedi fakat meclisten geçmedi.
Izmir, Mersin, Adana Belediyeleri, Kadiköy, Besiktas Belediyeleri bu sapkinlara hararetle destek veren belediyelere örnektir.
Görüldügü üzere siyasi ihtiraslari, ikballeri, çikarlari ugruna aileyi, nesilleri ve milletimizi asla umursamiyorlar ve bu sapkin akimlara, cinsiyetsizlestirme projesine destek veriyorlar.

Buradan Sivil Toplum Kuruluslari olarak bir kez daha
Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan’a  sesleniyoruz;
 

*Ailemizi, yeni nesillerimizi hedef alan, 
Milletimizi cinsiyetsizlestirmek isteyen sapkin LGBT örgütünün tüm derneklerinin ivedilikle kapatilmasini talep ediyoruz.

*Tüm propaganda, reklam ve yayin faaliyetlerinin ivedilikle durdurulmasini talep ediyoruz. Milletimizi ve yeni nesillerimizi zehirleyen, istikbalimizi tehdit eden  sapkinlik, sapiklik propagandalari asla özgürlük ve hürriyet olamaz.

*Teknoloji çagindayiz. Globallesmis, kocaman bir köy haline dönmüs dünyada  elbette çocuklarimiz, nesillerimiz teknolojinin tüm imkanlarindan faydalanmalidir. Fakat devletimizden istegimiz genel itibariyle koruyucu filtreleme sistemi olusturarak  zararli yayinlarin nesillerimizi bozmasina müsaade etmemesi yönündedir.

Gazi Meclisimizde Arastirma Komisyonu kurulursa LGBT örgütünün bugünümüzü ve gelecegimizi tehdit eden bir milli beka sorunu oldugu açikça ortaya çikacaktir.
Müslüman Türk Gençligi olarak Ailemizi, Neslimizi, Dinimizi, Töremizi, Milli Degerlerimizi korumak için mücadelemize biiznillah devam edecegiz. Çünkü insan fitrati, aile ve degerlerimize karsi açilan bu savasa tarafsiz ve sessiz kalamayiz, kalan ve göz yuman da bunun hesabini Yüce Allaha veremez.

Buradan bu sapkinlarin tuzagina düsen gençlerimize de sesleniyoruz;
Biliyoruz ki çok büyük buhranlar yasiyorsunuz. Girdiginiz yol çikmaz sokak. Hem dünyanizi hem ahiretinizi yakmayin, mahvetmeyin. Bize mutlaka ulasin.  Emin olun ki sizi bu girdaptan kurtarmak için elimizden gelen her seyi yapacagiz.

Mücadelemiz ve kavgamiz sizi agina düsürerek bu batakliga ve karanliklara hapseden küresel çeteler ve içimizdeki kuklalarina karsidir.


 FIKIRDE BIRLIK VE MÜCADELE PLATFORMU  TÜRKIYE AILE BIRLIGI TÜRKIYE AILE MECLISI DÜNYA COCUK HAKLARI DERNEGI https://www.ailehaklari.org  https://chat.whatsapp.com/CEUGZKn99Jm01INF9DyUAG 
Https://t.me/basinaciklamasi ailehaklari.org

1/3
SAPIKLIK AILEMIZI DEVLETIMIZI TEHDIT EDIYOR!

Ülkemizde de bu sapkin akimlara açik açik destek verenlere spor camiasindan Ebrar Karakurt, Taylan Antalyali, sanatçilardan Tarkan, Murat Boz, Özcan Deniz, Mabel Matiz, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Hülya Avsar gibi isimleri söyleyebiliriz.


2/3
SAPIKLIK AILEMIZI DEVLETIMIZI TEHDIT EDIYOR!

CHP’nin genel baskani iktidara geldiklerinde LGBT mensuplarinin tüm haklarini vereceklerini, escinsel evliliklere izin vereceklerini aleni bir sekilde açikladi. I


3/3
SAPIKLIK AILEMIZI DEVLETIMIZI TEHDIT EDIYOR!

*Ailemizi, yeni nesillerimizi hedef alan, Milletimizi cinsiyetsizlestirmek isteyen sapkin LGBT örgütünün tüm derneklerinin ivedilikle kapatilmasini talep ediyoruz.



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16

YAZARLAR