Tarih: 27.07.2022 15:25

Milas Belediyesi Isçilerine Yüzde 40 Zam Yapildi

Facebook Twitter Linked-in

Milas Belediyesi artan enflasyon ve hayat pahaliligindan dolayi iyilestirme zammi konusunda yetkili sendika ile anlasma imzaladi. DISK Genel Is Sendikasi ve Milas Belediyesi arasinda yapilan iyilestirme zammi dogrultusunda isçilere 40 oraninda zam yapildi.

 

Milas Belediyesi, DISK Genel Is Sendikasi ve belediyeye bagli Emek Personel A.S. arasinda iyilestirme zammi noktasinda anlasmaya varildi. Gerçeklestirilen anlasmayla birlikte Milas Belediyesi bünyesinde çalisan ve Emek Personel A.S. bünyesinde çalisan tüm isçilerin günlük ücretlerine 40 oraninda zam yapildi.

 

“Tüm Isçilerimize Hayirli Olmasini Diliyorum”

Gerçeklestirilen anlasmayla ilgili konusan Milas Belediye Baskani Muhammet Tokat, “Belediyemiz, Emek Personel A.S. ve DISK Genel Is Sendikasi ile yaptigimiz iyilestirme anlasmasiyla birlikte Belediyemiz bünyesinde çalisan kadrolu isçilerimize ve sirket çalisanlarimiza 40 oraninda zam yaptik. Tüm çalisanlarimiza hayirli ugurlu olsun.” dedi. DISK Genel Is Sendikasi Mugla Sube Baskani Uzay Kocabas yaptigi açiklamada, “Ülkemizin içinde bulundugu ekonomik sartlardan dolayi tüm isçi arkadaslarimiza gerekli iyilestirmeyi yapan Milas Belediye Baskanimiza ve tüm yetkililere tesekkür eder, gerçeklestirilen zammin tüm üyelerimize hayirli olmasini dilerim.” ifadelerini kullandi.

Mugla HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —