Tarih: 27.07.2022 15:01

Futbolun genç yetenekleri Buca’da kesfediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Buca Belediyesi’nden futbol kursu

ÇOCUK ve gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri için çalismalar yürüten Buca Belediyesi, yogun ilgi gören futbol kursunda da genç yetenekleri yetistirmeye devam ediyor. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafindan düzenlenen kurslarda 8-12 yas arasindaki futbolseverler keyifle vakit geçirirken yeteneklerini de kesfediyor.

 

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün her yil yogun ilgi gören futbol kurslari yaz okulu çalismalari içinde genç yeteneklerin de kesfedilmesini sagliyor. Çocuk ve gençlerin zararli aliskanliklardan uzak durarak enerjilerini sanata ve spora aktarmalari için pek çok projeyi hayata geçiren Buca Belediyesi, futbol kurslari ile de spor kenti Buca’da 200’e yakin çocuga ulasti.

 

Yenigün Spor Kompleksi’nde baslayan kurslarda yer alan uzman egitmenler, bir yandan temel ögretiler hakkinda gençlere donanim kazandirirken sporcu disiplinini ve felsefesini de aktariyor. Spor geçmisine bakilmaksizin hazirlanmis antrenman programlarina göre spor yapmaya baslayan genç sporcular, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlaniyor.

Izmir HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —