Tarih: 27.07.2022 14:03

Edremit zabitadan gece operasyonu Sahillere gece operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Kuzey Ege’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Edremit ilçesinde zabita ekipleri gece yarisi operasyonu düzenledi. Sahillerde kalici olarak birakilan sezlong, semsiye, masa ve sandalyeler is makinelerinin yardimi ile toplandi.

 

Edremit Belediyesi Zabita ekiplerinin sahillerde ki isgale karsi çalismalari devam ediyor. Ekipler tarafindan Güre ve Altinoluk Mahallesi’nde bazi isletmelerin ve vatandaslarin sezlong, semsiye, masa ve sandalyeleri kalici hale getirerek vatandaslarin denize girmesine engel olmasi nedeniyle gece yarisi is makinesi ve kamyonlarla operasyon düzenledi.

 

Jandarma ekiplerinin de destek verdigi operasyonda halka açik olmasi gerekirken vatandaslarin denize girmesine engel olan, sahili isgal eden semsiye, sezlong, masa ve sandalyeler toplandi. 

 

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, sahillerin tüm vatandaslarin ortak kullanim alani oldugunu belirterek Edremit Belediyesi sorumluluk alaninda bulunan sahil kesiminde vatandaslara engel yaratan unsurlarin ortadan kaldirilmaya devam edecegini söyledi. 

Balikesir HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —