Tarih: 03.08.2022 17:25

Canikli Boksör Türkiye Sampiyonu

Facebook Twitter Linked-in

Canikli Boksör Nisanur Kökduman Türkiye Sampiyonu Oldu

Canik Belediyespor Kulübü milli sporcusu Nisanur Kökduman, 24 Temmuz ile 3 Agustos tarihleri arasinda Kirikkale’de düzenlenen Yildiz Erkekler ve Kadinlar Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi’nda 48 kiloda sampiyon oldu. Çiktigi bes karsilasmada ringdeki rakiplerini maglup etmeyi basaran Canikli milli sporcu, Samsun’a sampiyonada ilk madalyayi kazandiran sporcu oldu.

 

Sehrin Gururu Oldu

Sampiyonluk kürsüsüne çikarak altin madalyanin sahibi olan Canikli boksör Nisanur Kökduman, bu basarisiyla ailesine, hocalarina ve arkadaslarina büyük sevinç yasatti. Sampiyon sporcuyu basarilarindan dolayi kutlayan Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Sampiyon sporcumuz göstermis oldugu bu basari ile ilçemizin ve Samsun’un gururu oldu. Sampiyonumuzu basarilarindan dolayi yürekten kutluyorum. Bundan sonraki hayatinda da basarilarinin devamini diliyorum. Sporcumuzun sampiyon olmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

 

Canikli milli sporcu Nisanur Kökduman, Eylül ayinda Italya’da düzenlenecek olan Yildizlar Avrupa Boks Sampiyonasi’na katilarak ülkemizi temsil edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —