Çigli Tam Donanimli Spor Kompleksine Kavusuyor

Çigli Tam Donanimli Spor Kompleksine Kavusuyor

Çigli Belediyesi'nin Sportif Atilimi Sürüyor

Çigli Belediyesi'nin Sportif Atilimi Sürüyor

 

Çigli Belediyesi, yenileme çalismalari tamamlanan Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açilisini 4 Agustos Persembe günü düzenleyecegi törenle yapacak.

 

Daha önce 27 Temmuz Çarsamba günü yapilacagi açiklanan ancak eski belediye baskanlarindan Metin Solak'in vefati dolayisiyla ertelenen Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açilisi 4 Agustos Persembe günü (Yarin) saat 19:30’da gerçeklestirilecek. Baskan Utku Gümrükçü öncülügünde gerçeklestirilen yenileme çalismalari sonucunda Cumhuriyet ve Demokrasi Parki’nda yüzme havuzu, tenis kortlari, bilardo salonu ve sportif aktivite alani bulunacak. Spor kompleksinde sabah sporu, pilates, zumba, yoga, bocce, dart, aqua zumba ve PT etkinlikleri yapilacak. Ayrica Yüzme spor okulunda haftanin dört günü 2008-2017 dogumlu çocuklar için yüzme kursu düzenlenecek.

 

Metin-Kemal Kahraman sahne alacak

Açilisin ardindan Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Amfi Tiyatroda sahne alacak özgün müzigin degerli isimlerinden Metin-Kemal Kahraman kardesler sevilen ezgilerini Çiglili müzikseverler için seslendirecek.

 

Gümrükçü: “Yatirimlarimiz sürecek”

Spor kenti olma yolunda emin adimlarla ilerlediklerini ifade eden Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Sportif yatirimlari toplumsal kalkinma açisindan kiymetli buluyoruz. Göreve basladigimiz günden itibaren spor aktivitelerimizi ve branslarimizi artirmak için yogun bir çaba sarf ettik. Kentte spor bilinci olusturmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu dogrultuda son olarak, Cumhuriyet ve Demokrasi Parki Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni hizmete açacagiz. Açilisi 27 Temmuz’da yapacaktik ancak önceki dönem Belediye Baskanlarimizdan Metin Solak’in vefati hepimizi derinden yaraladi. Kentimize önemli hizmetlerde bulunmus degerli bir büyügümüzdü. Açilisimizi erteleyerek son görevimizi yerine getirdik. Bu vesileyle kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm hemsehrilerimizi 4 Agustos’ta açilis törenimize bekliyoruz” diye konustu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.