Tarih: 30.08.2022 16:42

13 havuza temiz havuz sertifikasi

Facebook Twitter Linked-in

GAZIANTEP (IGFA)- Il Saglik Müdürlügü tarafindan düzenli araliklarla yapilan analiz ve kontroller sonucu, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’ne bagli yüzme havuzlari "Temiz Havuz Suyu Sertifikasi" aldi.

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor ve Daire Baskani Zekeriya Efiloglu, havuz temizliginin son 1,5 yildir her ay düzenli olarak denetligini belirtti.

Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’in girisimleriyle halkin kullandigi 13 havuzun 1,5 yildir Halk Sagligi ve Il Saglik Müdürlügü ekiplerince denetlendigini kaydeden Efiloglu, "Bir yilin sonunda 13 tane havuzumuza, temiz havuz belgesini almis olduk. Hiçbir kimyasal kullanmadan, havuzun ihtiyaci olan hiçbir seyden kaçinmadan, ‘Amacimiz halkin sagligi’ diyerek bu hizmeti sunmus olduk. Su an 13 havuzumuzda tertemiz” diye konustu.

Vatandaslarin Büyüksehir Belediyesinin havuzlarini gönül rahatligiyla kullanabilecegini ifade eden Efiloglu, "Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin’e çok tesekkür ediyorum. Çünkü havuz yönetmek, havuz kullanmak tesislerin içinde bence en zorlarindan bir tanesi ki son üç yildir bu havuzlari yönetiyoruz ve kaliteli ve nitelikli oldugunu buradan tüm halkimiza ifade etmek istiyorum” dedi.

Gaziantep HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —