Bursa'da AK Parti yüz yüze bulusmalarini Gemlik'te sürdürüyor

Bursa

AK Parti Bursa Il Baskanligi, Milletvekillerinin de katilimlari ile gerçeklestirdigi 'Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa' Programi kapsaminda ilçe ziyaretlerini araliksiz sürdürüyor.

Tarik SEKER / BURSA (IGFA) - AK Parti Bursa Il Baskanligi, Milletvekilleri ve üç kademeden il, ilçe teskilat mensuplarinin katilimlari ile 'Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa' ziyaretlerine Gemlik ilçesinde devam etti.

15 Temmuz Demokrasi Meydani'ndan hareket edilip milletvekilleri ve teskilat oradan tüm Gemlik'e dagilacaklari bildirildi

Cuma namazini Asim Kocabiyik Caminde kilan eski bakan Hakan Çavusoglu, cami çikisindan sonra Orhan Kaya adli vatandasin cenaze namazina katildi. Namaz sonrasi AKP Gemlik Ilçe Baskani Samil Yigit, MHP Ilçe Baskani Mehmet Emin Özcanbaz, Belediye Meclis grup sözcüsü ve Bursa Büyüksehir Belediyesi encümen üyesi Ercan Barutçuoglu AKP yönetim kurulu üyeleri, kadin ve gençlik kollarinin katilimiyla esnaf ziyaretlerini gerçeklestirdi.

Çavusoglu ve partili diger milletvekilleri ile yöneticiler, Gemlik küçük sanayi yönetimi, Sanayi esnafi, Çiraklik Egitim merkezi, Gemlik Erzurumlular Dernegi'ni ziyaret etmek üzere 'Yüz Yüze Gönül Gönül' bulusma programini sürdürdü.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.