Tarih: 06.09.2022 09:22

Kütahya'da 'toplu sünnet' coskusu

Facebook Twitter Linked-in

KÜTAHYA (IGFA) - Kütahya Belediyesi’nin toplu sünnet söleni, Kütahya Belediyesi önünde mehteran takimi gösterimi ile basladi.

Belediye önünden Zafer Meydani’na kadar gerçeklesen kortej yürüyüsünde çocuklar Baskan Isik ile birlikte yürüdü. Zafer Meydani’nda Kütahya Belediyesi tur otobüsü ile sehir turu yapan sünnet çocuklari, Bengisu Sosyal Tesislerine geldi.

Dügün yemeginde konusan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, 2019 yilindan bu yana geleneksel hale getirdikleri son iki yil COVID tedbirlerine takilan sünnet sölenini bundan böyle yin Eylül aylarinda devam edeceklerini söyledi. "Çocuklarimiza her seyin en güzeli olsun. Hepsi helali hos olsun" diyen Baskan Isik, "Çocuklarimizin elbiseleri kendilerinde kalacak. Bize inandiniz ve güvendiniz. Evlatlarinizi bu toplu sünnet sölenimize getirdiniz. Anne ve babalari basta olmak üzere aile bireylerinin her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. Katilimlariniz için herkese tesekkür ediyorum” dedi.

 

Baskan Isik’in konusmasinin ardindan Il Müftü Yardimcisi Mustafa Karaman’in duasi ve Kur’an-i Kerim tilaveti ile devam etti.

Program, Baskan Isik’in çocuklara hediyelerini vermesi ve eglence ile devam etti.

 

Programda Belediye Kütahyaspor Kulüp Baskani Erdogan Çolak, teknik heyet ve futbolcular da katilarak, çocuklara futbol topu hediye ettiler.

 

Kütahya HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —