Tarih: 14.01.2015 15:00

Istanbul'da Kar Yagisi Tekrardan Basladi!

Facebook Twitter Linked-in

Son günlerde oldukça etkili olan kar yagislari, birkaç gündür Istanbul üzerinde görünmüyordu. Haftanin baslamasiyla tekrardan etkili olan kar yagislari, bugun tekrardan Istanbul üzerinde görünmeye basladi. Meteoroloji uzmanlarin asil kis simdi basladi diye lanse ettigi soguk havalar, Istanbul Beylikdüzü'nde yasanmaya basladi bile.


Istanbul, yagmur bulutu nedeniyle gündüz vakti geceye döndü. Yogun bir sekilde devam eden yagislar Istanbullularin günlük yasamini adeta felç etti. Istanbul'un bazi ilçelerinde kar yapislari yer yer kendini gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlügü ise dün gece itibariyle bazi iller için yogun kar yagisi uyarisi yapmisti. Meteorolojinin yaptigi uyari gerçeklesti ciddi anlamda sorunlar yasanmaya basladi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada ülkenin Kuzeybatitisi'ndan baslayan karla karisik yagmurun aksama dogru artacagi bekleniyor. Yagislarin etkisini arttirmasi beklenirken Trakya'da baslayacak olan sogugun ögle saatlerinden sonra Marmara Bölgesi'ne dogru hareket edecegi ifade edildi. Basta ulasim olmak üzere tüm günlük faaliyetler zorlasirken belediyeler ve vatandaslarin tedbir alinmasi istendi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —