Tarih: 28.12.2020 01:25

Medya90, Prizma Ambalaj’i ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Medya90, 2000  yilindan beri endüstriyel sektöre hizmet veren, sektörün önemli ambalaj firmalarindan biri olan Prizma Ambalaji ziyaret etti.

Prizma Ambalaj Sanayii Tic. Ltd. Sti’nin Genel Müdürü olan Mesut Görgülü, kendisini ziyarete gelen Medya90 Haber Sitesi  Imtiyaz Sahibi Ercan Kutlu ve Genel Koordinatör Osman Aydemir’in sohbetlerinden çok memnun kaldigini dile getirdi.

Uzun yillardir titizlikle ofset baskili kutu, laminasyonlu kutu ve her türlü ambalaj alaninda bilgi ve tecrübe sahibi olduklarini söyleyen Mesut Görgülü “Becerimizle kurumlara hizmet vermekteyiz” dedi.

Dünya ekonomisiyle ilgili her gün olumsuz yorumlar yapiliyor. Peki durum gerçekten o kadar kötü mü? Kendisinin görüsünü aldigimiz Mesut Görgülü konu ile alakali olarak sunlari söyledi:

“"Elini vicdanina koyan herkes, ülkemizin 18 yil öncesine göre hayal dahi edilmeyecek bir yerde oldugunu görebiliyor. Maruz kaldigimiz onca saldiriya ragmen daha güçlü, daha müreffeh, daha demokratik bir Türkiye olarak Elhamdülillah iyiyiz.

Ülkemiz, 2023 hedeflerine ancak 83 milyonun hep birlikte omuz ve destek vermesiyle ulasabilecektir.

Mesut Görgülü, Ayrica  Matbaa’nin dijital çaga ayak uyduran yeni projelerinin oldugunu söyleyerek projeler hakkinda bilgi verdi. Ziyaret sonrasi  Prizma Ambalaj’in üretim ve sevkiyat tesisi gezildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —