Ahmet Davutoglu büyük sok!

Ahmet Davutoglu büyük sok!

Il baskanligi olarak çalisma ekibinin Sakarya'nin mozaigi olacak sekilde olusturulmaya gayret edildigini aktaran Serbes, "Derdi vatan, millet olan, ülkesine hizmet etmek isteyen, samimi güzel insanlardan yönetim olusturduk ve yola çiktik. Bizler Gelecek P

Il baskanligi olarak çalisma ekibinin Sakarya'nin mozaigi olacak sekilde olusturulmaya gayret edildigini aktaran Serbes, "Derdi vatan, millet olan, ülkesine hizmet etmek isteyen, samimi güzel insanlardan yönetim olusturduk ve yola çiktik. Bizler Gelecek Partisi'nin programini ve tüzügünü okuduk, onun siyasetini yaptik. Adil olduk, samimi olduk, seffaf olduk. Ülkemizin gelecegi olacagimizi zannederek, sorunlara çözüm sunacak siyaseti ortaya koymak için gece gündüz canla basla çalistik." ifadelerini kullanildi.

Serbes, söyle devam etti:

"Sayin Genel Baskan Ahmet Davutoglu istedigi kadar hukukun üstünlügünden, adam kayirmaciligi yapilmayacagindan, ileri demokrasiden dem vursun, istir kisinin ayinesi, lafa bakilmaz. Sunu gördük ki haksizligi kendisine yakin olanlar yaptiginda adil degil, taraf olmaktadir."

Türkiye'de siyasette farkli bir soluk olmak istediklerine isaret eden Serbes, "Millete zaman ve enerji kaybettirmenin bir anlami olmadigina inandigimizdan Sakarya teskilati olarak bizler görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz." açiklamasinda bulundu.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.