Tarih: 19.11.2020 20:53

Çakici'dan Kiliçdaroglu'na

Facebook Twitter Linked-in

CHP lideri Kemal Kiliçdaroglu’nun kendisini mahkemeye verecegini ögrenen Alaattin Çakici’dan yeni açiklama geldi. Kiliçdaroglu’na hakaretlerini sürdüren Çakici, “Çakal gibi uluyup, hatun gibi konusuyorsun. Sen ve avenende yürek varsa beni öldürt” ifadelerini kullandi.

CHP lideri Kemal Kiliçdaroglu, Alaattin Çakici’nin dünkü tehdit mektubu üzerine, “Bana cevap verecek olan Sayin Bahçeli ya da arkadaslaridir. Aralarindaki iliski ne onu bilmiyoruz ama ciddiye alinacak bir olay degil. Bizim ruhumuzu olusturan temel öge Kuva-yi Milliye’dir. Çakallarin bulundugu yerde hiç kimse bize bir sey söyleyemez” dedi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na yönelik agir tehditlerde bulunan Alaattin Çakici, Kiliçdaroglu’nun açiklamalari üzerine yeni mektup yayinladi. Çakici, “Sayin Bahçeli’yi agzina alma sen onun koç yumurtasi bile olamazsin” ifadelerini kullandi.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, dünkü Meclis grup toplantisinda AKP’nin “yargida reform” iddiasini elestirmis ve “Mafya liderlerini, uyusturucu kaçakçilarini serbest birakip düsünce suçlularini hapsetmekten vazgeçecek misin?” demisti.

Kiliçdaroglu’nun bugünkü grup toplantisinda kendisini ima ederek “mafya” dedigini belirten Çakici, dün Twitter hesabi üzerinden paylastigi yazili açiklamasinda, CHP liderine “Akilli ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir kefeye koyarsan hayatinin hatasini yaparsin”, “Seni bakla kazigi ile tanistiririm” gibi ifadeler kullanmisti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —