Tarih: 08.01.2021 23:55

Cumhurbaskani'ndan tepki! CHP'nin Istanbul Il Baskani DHKP-C militanidir

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cuma namazi çikisinda gazetecilerin sorularini yanitladi.

Erdogan'in, Bogaziçi Üniversitesi'de süren eylemler hakkinda ne diyecegi merak ediliyordu. Cumhurbaskani Erdogan, eylemlere teröristlerin destek verdigine dikkat çekti. Ögrencilerle görüsüp gösmeyecegi sorulan Erdogan, "Heden ögrencilerle görüseyim. Ögrenciler bu isin içinde degil. Bu isin içinde teröristler var. Ögrencilerle alakasi olmayan CHP'nin Istanbul Il Baskani orada. Kendisi DHKP-C militanidir. Bunlar ögrenci degil" dedi.

BU ISIN IÇINDE TERÖRISTLER VAR
Cumhurbaskani Erdogan, sunlari söyledi; "Arkadaslar ben neden ögrencilerle görüseyim. Ögrenciler bu isin içinde degil. Bu isin içinde teröristler var.

CHP IL BASKANI ORADA, KENDISI DHKP-C MILITANIDIR
Ögrencilerle alakasi olmayan CHP'nin Istanbul Il Baskani orada. Kendisi DHKP-C militanidir. BUnlar ögrenci degil. Yaptiklari nedir? Yasalara uygun olarak buraya atanmis bir rektör vardir... Bu rektör yasalar disinda atanmamistir. Yasalar neye amir ise, Melih Bey de buraya atanmistir. Geçmisine baktigimizda o da bu üniversite içinden yetismis bir arkadasimizdir. Kendi ilgi alanina göre yetismis oldugu alanlar vardir.

BASARILI OLACAGINA INANIYORUM
ODTÜ'den itibaren tutunuz buraya kadar. Biz de YÖK'ün sahsima teklif ettigi 9 isimden, bana yasalarin vermis oldugu yetkiden hareketle rektör olarak seçtik, Bogaziçi'ne layik gördük. Çok çok basarili olacagina inaniyorum."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —