MIT'ten büyük operasyon

MIT

Milli Istihbarat Teskilati (MIT) Ankara Bölge Baskanligi ve Il Jandarma Komutanligi ekipleri, terör örgütü DEAS'in Ankara'da sansasyonel eylem hazirligi içerisinde oldugu ihbari üzerine çalisma baslatti.

Milli Istihbarat Teskilati (MIT) Ankara Bölge Baskanligi ve Il Jandarma Komutanligi ekipleri, terör örgütü DEAS'in Ankara'da sansasyonel eylem hazirligi içerisinde oldugu ihbari üzerine çalisma baslatti. Ihbari degerlendiren ekipler, Suriye'nin Deyrizor bölgesinde terör örgütü DEAS saflarinda sivillere yönelik katliamlar gerçeklestirdikleri tespit edilen Suriye uyruklu M.E.H ve M.H'yi teknik ve fiziki takibe aldi.

Ankara'da DEAS operasyonu: 35 süpheli gözaltinda Izlerini kaybettirdiklerini düsündülerSüphelilerin, Yenimahalle ilçesindeki Karsiyaka Mezarligi'nin yaninda bulunan metruk binada kaldigini belirleyen ekipler, söz konusu adresi izlemeye basladi. Takip edildiklerini fark eden süpheliler, yer degistirip ayni ilçede bulunan Yakacik Mahallesi Hurdacilar Sitesi'nde bir konteynerde kalmaya basladi. Izlerini kaybettirdiklerini düsünen zanlilarin, bir süre sonra Suriye'deki çatisma bölgesinden örgüt mensuplariyla irtibata geçtikleri belirlendi. REKLAM (document).ready(function () { if (window.screen.width

MIT ve Ankara Emniyeti'nden DEAS'a operasyon: 24'ü Irak, biri Finlandiya uyruklu 25 süpheli gözaltina alindi Ankara Cumhuriyet Bassavciliginin talimati, MIT ve Jandarma ekiplerinin ortak operasyonuyla süpheliler M.E.H ve M.H. saklandiklari konteynerde gözaltina alindi. Adreste yapilan aramada, örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.Suriye’nin Deyrizor bölgesinde çok sayida silahli eyleme katildigi belirlenen süphelilerin ifadeleri dogrultusunda sorusturmanin genisletilecegi ve örgütün Türkiye'deki hücre yapilanmalarina yönelik operasyonlarin devam edecegi kaydedildi.

Emniyet ve MIT'ten DEAS'a ortak operasyon: Ankara'da kesif yapan iki terörist tutuklandi



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.