Okullarimizin bahçesinde Istiklal Marsi’miz okunacak

Okullarimizin bahçesinde Istiklal Marsi’miz okunacak

Milli Egitim Bakanligi (MEB) Covid-19 salgini nedeniyle okullarin yüz yüze egitime ara vermesi ve bundan dolayi da Istiklal Marsi’nin okunamamasi ile ilgili bir adim atti.

Bakanligin baslattigi bu adim ile birlikte, 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da 81 ildeki tüm okullarin bahçesinde bayrak töreni yapilacak. Es zamanli olarak TRT EBA Ilkokul, Ortaokul, Lise kanallarinda saat 10.00’da Istiklal Marsi yayimlanacak.“11 Ocak Pazartesi sabahi saat 10’da Istiklal Marsi’mizi hep birlikte okuyoruz”Bakanlik tarafindan konu hakkinda yapilan yazili açiklamada su ifadeler yer aldi:“Her pazartesi sabahi ve her cuma aksami Türkiye’nin dört bir yanindaki okul bahçelerinden gür bir sesle yükselen Istiklal Marsi’mizi, salgin kosullari nedeniyle bir süredir yan yana okuyamiyoruz.Uzaktan egitim sürecinde her pazartesi TRT EBA Televizyonu yayinlarina Istiklal Marsi’mizla basliyoruz. Çocuklarimiz ve ögretmenlerimiz, canli derslerimiz öncesinde ekran basinda millî marsimizi söylüyor. Millî Egitim Bakanligi olarak istedik ki yeni haftaya baslarken çocuklarimizin coskusuna ortak olalim, Istiklal Marsi’mizi 7’den 77’ye hep birlikte söylerken bulusalim.11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da tüm okullarimizin bahçesinde bayrak töreni yapilacak ve Istiklal Marsi’miz okunacak. Es zamanli olarak TRT EBA Ilkokul, Ortaokul, Lise kanallarimizda saat 10.00’da Istiklal Marsi’miz yayimlanacak. Tüm Türkiye’ye çagri yapan Millî Egitim Bakani Ziya Selçuk, il yöneticilerinden tüm okullarda, saat 10.00’da yöneticiler ve hâlihazirda görevli personelin de katilimiyla bayrak töreni yapilmasini; ögrencilere, ögretmenlere ve ailelere bulunduklari yerden Istiklal Marsi’na eslik etmeleri için davette bulunmalarini istedi. 11 Ocak Pazartesi sabahi saat 10.00’da Millî Egitim Bakani Ziya Selçuk da mesai arkadaslariyla birlikte Bakanlik binasinda bayrak törenine katilacak.” 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.