Tarih: 24.01.2021 23:29

Basaksehir Hayvan Hastanesi Hizla Yükseliyor

Facebook Twitter Linked-in

“Sadece bir gün degil her gün” anlayisiyla sokak hayvanlarina yönelik yürüttügü çalismalarini sürdüren Basaksehir Belediyesi tarafindan Kayabasi’nda yapimina baslanan Basaksehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakimevi’nde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor.

3 ayda yarisi tamamlandi

Basaksehirli hayvanseverlerin istekleri dogrultusunda barinagini yenilediklerini ifade eden Fen Isleri Müdürlügü Üst Yapi Kontrol Mühendisi Süleyman Kanat, “5 bin 300 metrekarelik bir alanda çalismalarimiz devam ediyor. Insaat alanimizin bin metrekaresi kapali olan olacak. Su ana kadar yüzde 50’lik bir kismini tamamlamis bulunmaktayiz. Minik dostlarimiza daha konforlu bir yasam alani olusturmak kisa süre içerisinde Basaksehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakimevi’ni hizmete açacagiz.” diye konustu.

“Tedavi ve bakim merkezi olacak”

Basaksehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakimevi’nde birçok özellik bir arada olacak. Sadece kapali mekânlar degil, açik mekânlarda da sevimli dostlar için yasam alanlari olusturulacak. 4 Ekim Dünya Hayvanlari Koruma Günü’nde temeli atilan merkezde kuduz müsahede odalarindan ameliyathanelere kadar birçok hizmet tek çati altinda toplanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —