Tarih: 01.02.2021 22:52

Cumhurbaskani Erdogan sürücüsüz otobüsün ilk yolcusu

Facebook Twitter Linked-in

 Cumhurbaskani Erdogan, sosyal medya paylasiminda 'Kabine toplantimiza, Türk mühendisleri tarafindan gelistirilen dünyanin ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsü Atak Electric ile gidiyoruz.' dedi.Kabine toplantimiza, Türk mühendisleri tarafindan gelistirilen dünyanin ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsü Atak Electric ile gidiyoruz.

Sanayi ve Teknoloji Bakani mustafa Varank sosyal medyadan paylasimda bulunarak 'Sn. Cumhurbaskanimizin tanittigi bu araç bir test araci degil... Ön gösterim araci da degil... Seri üretim hattindan çikarak satisi gerçeklesen, Türk Mühendisleri Tarafindan Gelistirilen Dünyanin Ilk Seri Üretim 4. Seviye Sürücüsüz Elektrikli Otobüsü…' açiklamasinda bulundu.

Sn. Cumhurbaskanimizin tanittigi bu araç bir test araci degil...Ön gösterim araci da degil...Seri üretim hattindan çikarak satisi gerçeklesen,Türk Mühendisleri Tarafindan Gelistirilen Dünyanin Ilk Seri Üretim 4. Seviye Sürücüsüz Elektrikli Otobüsü… Cumhurbaskani Erdogan, sürüsün ardindan yaptigi açiklamada, 'Böyle bir araca sahip olmak ülkemiz için bir iftihar. Yayalara karsi, trafik sinyallerine karsi duyarli. Aracin boyu 8 metre ve sessiz çalisiyor. Seri üretimle markalarimizin adini duyuracaklar' dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —