Tarih: 06.02.2021 16:23

Bahçekent'liler kan bagisinda bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Istanbul'da sokaga çikma kisitlamasina ragmen, kan bagisi yapmak için çok sayida Bahçekentli vatandaslarimiz Kizilay Çadirina giderek kan bagisinda bulundular.

Kizilay Mobil araç sorumlusu Bahçekentlilerin yogun ilgisi ile karsilastiklarini belirterek, vatandaslara tesekkür etti.

Bahçekent Kan Bagisi Kampanyasina Basaksehir Belediyesi Bahçesehir Koordinatörü Irfan Köpürür'de katilarak kan bagis kampanyasina destek verdi.Köpürür "Vatandaslarimizin kan bagisi kampanyasina yogun katilmasi bizleri sevindirdi" diyerek, Bahçekentlilerin kan bagisi konusunda gerçekten çok duyarli olduklarini ifade etti.

 

Bagista bulunan Bahçekent Ekmekçi Gurme'de müdür olarak görevine devam eden Can Zavalsiz, kan vermenin her vatandasin görevi oldugunu belirterek, üç ayda bir kan bagisinda bulundugunu söyledi.

 

Bahçekentte oturan Efrahim isimli vatandasimiz  "Bugün burada kanlarin hayat kurtaracaginin bilincinde olarak kan bagisimizi yapmaya geldik. Ayni zamanda kan vermenin kendi vücudumuza da sayilamayacak kadar faydasi vardir" diyerek Kizilay ekibine geldiklerinden dolayi tesekkür etti.

 

Kan vermenin saglik oldugunu dile getiren, kan bagisinda bulunan Mehmet Oran ise "Kan vermek zinde kalmak demektir. Her saglikli insanin kan vermesi gerektigine inaniyorum"  diyerek Bahçekentlileri kan vermeye davet etti.

 

6.02.2021 Cumartesi  Saat 11:00 ile 19:00 arasinda Hayat Park Camiinin önünde  Kizilay kan bagisi kampanyasi devam edecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —