Yüz yüze egitim hangi illerde baslayacak? - EGITIM Haberleri

Yüz yüze egitim hangi illerde baslayacak? - EGITIM Haberleri

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Bakanlar Kurulu toplantisinin ardindan yüz yüze egitimle ilgili merak edilen detaylari açikladi. 'Yüz yüze egitim hangi illerde baslayacak' sorusu da yanit bulmus oldu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Bakanlar Kurulu toplantisinin ardindan yüz yüze egitimle ilgili merak edilen detaylari açikladi.  'Yüz yüze egitim hangi illerde baslayacak' sorusu da yanit bulmus oldu.

 8. VE 12. SINIFLAR OKULA DÖNÜYOR

Yüz yüze egitimle ilgili velilerin ve ögrencilerin merakla bekledigi açiklamalarda bulunan Erdogan, 8. ve 12 siniflarda yüz yüze egitime geçilecegi duyurdu

OKUL ÖNCESI EGITIMDE DERS ZILI ÇALACAK

Cumhurbaskani ayrica, okul öncesi egitimde de yüz yüze egitim modeline geçilecegini açikladi.

DÜSÜK VE ORTA RISKLI ILLER, DIGER KADEMELER DE EGITIME BASLAYABILECEK

?Düsük ve orta riskteki illerde diger kademelerde de egitime baslanilacaktir.? diyen Erdogan, liselerde de sinavlarin yüz yüze yapilacagini söyledi.

LISELERDE SINAVLAR YÜZ YÜZE YAPILACAK

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in konuyla ilgili açiklamasi su sekilde:?8 ve 12.siniflarda egitim ögretim açilacak. Düsük ve orta riskteki illerde diger kademelerde de egitime baslanilacaktir. Liselerdeki yüz yüze sinavlar yapilacaktir.?



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.