Halkin büyük çogunlugu 'HDP Kapatilsin' diyor

Halkin büyük çogunlugu

Tarafsiz Bölge programina katilan Dasdemir, arastirmaya katilanlarin yüzde 66'sinin HDP'nin kapatilmasindan yana görüs beyan ettigini açikladi.

Optimar Arastirma Sirketi Baskani Hilmi Dasdemir, HDP'nin kapatilmasina iliskin yaptiklari bir kamuoyu arastirmasinin sonuçlarini açikladi.Ahmet Hakan'in sundugu Tarafsiz Bölge programina katilan Dasdemir, arastirmaya katilanlarin yüzde 66'sinin HDP'nin kapatilmasindan yana görüs beyan ettigini açikladi. Ilgili Haber Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Sahin, HDP'nin kapatilmasi için dava açti Dasdemir'in açikladigi arastirma sonucuna göre, katilimcilarin yüzde 26.1'i, HDP'nin kapatilmasi durumunda HDP yerine kurulacak partiye, yüzde 65.2'si ise HDP içerisinden çikacak alternatif bir partiye oy verecegini bildirdi.Dasdemir, HDP'nin kapatilmasi halinde yerine kurulacak siyasi partinin yüzde 7 oy alabilecegini ifade etti. Ilgili Haber HDP'yi kapatma davasi! 600'den fazla HDP'li için siyasi yasak isteniyor



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.