Tarih: 27.03.2021 12:01

Izmirli anne kedi yavrularini doktora getirdi

Facebook Twitter Linked-in

IZMIR (IGFA)- Eskizmir’de bulunan Karabaglar Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü çalisanlari, geçen günlerde özel bir ana taniklik etti. Bir anne kedi, iki yavrusunu bir gün arayla Saglik Isleri Müdürlügü’ne getirdi. Anne kedi, çalisanlarin saskin bakislari arasinda uzun uzun miyavlayarak yardim istedi. Yavru kedilerin gözlerindeki enfeksiyonu fark eden doktorlar ve hemsireler, Veteriner Isleri Müdürlügü’yle de görüserek ilk müdahaleyi yapti.

YAVRULARIYLA ÇIKAGELDI

Saglik Isleri Müdürlügü çalisanlari, sokakta yasayan anne kediyi vatandaslarla birlikte beslediklerini söyleyerek, "Dogum yaptigindan haberimiz yoktu. Sabah saatlerinde hasta kabulüne basladigimiz sirada, yavrulariyla birlikte çikageldi. Dikkatli inceleyince yavrularinin gözünün kapali oldugunu gördük. Veteriner Isleri Müdürlügü’nü arayarak, elimizdeki ilaçlarla ilk müdahaleyi yaptik. Yavrularin gözleri kisa sürede açilinca hepimiz çok mutlu olduk. Daha sonra anne kedi ve yavrularini, daha iyi bakilmalari için Uzundere’ye gönderdik. Ilk kez böyle bir sey basimiza geliyor. Hem duygulandik, hem de iyilestiklerini görünce çok sevindik!” ifadelerinde bulundular.

 

Tedavilerine Uzundere’de bulunan Veteriner Isleri Müdürlügü’nde devam edilen anne kedi ve yavrulari kisa sürede sahiplendirildi.

Izmir HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —