Kristal Kule ‘Gezegeni Yasatmak’ için bir saatligine isiklarini kapatti

Kristal Kule ‘Gezegeni Yasatmak’ için bir saatligine isiklarini kapatti

QNB Finansbank, Dogal Hayati Koruma Vakfi (WWF) tarafindan 2007 yilindan bu yana dünya çapinda gerçeklestirilen Dünya Saati etkinligine destek olmak için basta Kristal Kule olmak üzere diger binalarindaki tüm dekoratif aydinlatmalarini 27 Mart, saat 20.30

QNB Finansbank, Dogal Hayati Koruma Vakfi (WWF) tarafindan 2007 yilindan bu yana dünya çapinda gerçeklestirilen Dünya Saati etkinligine destek olmak için basta Kristal Kule olmak üzere diger binalarindaki tüm dekoratif aydinlatmalarini 27 Mart, saat 20.30’da bir saatligine kapatti.

Dünya Saati kampanyasi bu yil, iklim acil durumuna dikkat çekmek için gerçeklesti.   WWF’in 2007 yilinda baslattigi, kitlesel bir kampanyaya dönüsen ve dünyanin en büyük çevre hareketlerinden biri olan Dünya Saati etkinligi bu yil 14. kez gerçeklestirildi.

Dünya üzerinde birçok ülkede anitsal yapilar, kurum binalari, evlerin isiklari bu sene 27 Mart 2021, Cumartesi aksami saat 20.30 ile 21.30 saatleri arasinda kapatildi.   Bu yil, ‘iklim acil durumuna dikkat çekme’ temasiyla gerçeklestirilen eylemin amaci 2030 yilinda, iklim krizine dirençli bir gelecek için küresel sicaklik artisini 1,5 derece esiginde tutarak biyolojik çesitliligin devamina ve iklim krizine farkindalik yaratabilmek.   Her yil dünya çapinda yüzden fazla ülkenin ve binlerce kurumun katildigi etkinlikle küresel iklim degisikligine dikkat çekmek, dogal yasama duyarli uygulamalarin hayata geçirilmesi kapsaminda QNB Finansbank da etkinlige katilan markalar arasinda bu yil da yerini aldi.  



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.