Tarih: 30.03.2021 09:20

Macaristan'daki Türk girisimciden online market

Facebook Twitter Linked-in

Koronavirüsl salginiyla beraber çevrim içi marketler hizli bir sekilde yayginlasmaya basladi. Bu alanda Avrupa’daki boslugu gören Türk girisimci Gökhan Elçin, Macaristan’da online market hizmeti veren EATVO’yu kurdu. Simdilik Macaristan’in baskenti Budapeste’de siparis alan uygulama, 20 dakikada siparisi teslim garantisi veriyor. Kendi depo ve kuryeleriyle hizmet veren uygulamada 3 binden fazla ürün yer aliyor.

Online market EATVO’nun kurucusu Elçin, uygulamayi diger Avrupa ülkelerine de tasimayi hedefliyor. Elçin, yakin gelecekte Romanya, Bulgaristan ve Prag’da da hizmet vermeye hazirlandiklarini ifade etti.

Öte yandan EATVO’nun yerel ve uluslararasi yatirimcilarin da dikkatini çektigini belirten Elçin, mevcut yatirimcilarla EATVO’nun potansiyelini ikiye katlamak istediklerini belirterek, "Yerel ve uluslararasi büyümeyi finanse etmek için hem uluslararasi hem de yerli yeni yatirimcilar aramiza katilmak üzereler. Gelecek aylarda depo sayimizi diger sehirlerde de artirarak hizmet vermeyi planliyoruz. Kendimize ait depolarda, yine bize ait stoklari yöneterek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ürün bazinda ise uluslararasi markalarin yani sira Macaristan’in yerel markalari ile de çalisiyoruz. Ilerleyen süreçte operasyonumuzu genisleterek Macaristan’in her noktasinda olacagiz. Daha sonra ise diger Avrupa ülkeleri Romanya, Bulgaristan ve Prag’a girme planlarimiz var" diye konustu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —