Tarih: 03.04.2021 11:15

Kocaeli'ye Ramazan erken geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Ramazana günler kala gerçeklestirilecek anlamli programda,  Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Dini Musiki Toplulugu, Cumhur Müezzinligi, Enderun Ilahileri ve Enderun Usulü Teravih’in farkli makamlarda icrasina yönelik bir konser icra edecek. Kocaeli Kongre Merkezi’nde, 6 Nisan Sali günü gerçeklestirilecek olan program saat 14.45’te baslayacak.

Ramazan Karsilamasi Programi'nda, Enderun Usulü Teravih Örnegi verilecek. Bunun yani sira, Irak, Acemkürdî, Muhayyer kürdî, Isfahan, Hüseynî, Eviç, Acemasiran ve Segâh makamlarinda ilahiler okunacak.  Programda; Segah, Acemasiran ve Saba makamlarinda Kur’ân-i Kerîm Tilâvetleri okunacak. Eserler, Prof. Dr. Ahmet Hakki Turabi yönetimindeki Dini Musiki Toplulugu tarafindan icra edilecek.

YOUTUBE YAYINI

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilecek programda, pandemi kosullari nedeniyle, Kocaeli Il Müftülügünden sinirli sayida görevli konuk olarak yer alacak. Öte yandan Anlatimli Enderun Teravih Programi, kaçiran vatandaslar için ileriki günlerde, Büyüksehir Belediyesi youtube kanali üzerinden yayinlanacak.

Kocaeli HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —