Yeni yasaklak kapimizda

Yeni yasaklak kapimizda

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'dan koronavirüs pandemisi hakkinda flas açiklamalar geldi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, cuma namazi çikisi basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Erdogan, koronavirüs tedbirleriyle ilgili "Biz su anda Saglik Bakanligimizin da attigi adimlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacagiz." dedi.

Iste Erdogan'in konusmasindan öne çikan satirbaslari:

"Bilim Kurulu her türlü hazirligi çalismayi yürütüyor. Tabi burada vatandaslarimizin hassasiyeti çok önemli.

Defaatle birçok tedbir açiklamamiza ragmen vatandaslarimizin hala kapali mekanlarda bu islere hiç dikkat etmedigini, kapali mekanlarda bakiyorsunuz sigara içmeye varincaya kadar bunlari yaptiklarini görüyoruz, maske takmadiklarini görüyoruz.

Özellikle maske, mesafe bunlar tabi bizim için çok çok önemli ve hijyen. Fakat buna dikkat edilmedigi sürece hele hele büyüksehirlerde, yani bunun artarak devami kaçinilmaz hale geliyor.
Biz su anda saglik bakanligimizin da attigi bu adimlarla bu tedbirleri almaya mecburuz ve alacagiz.

Bizim fiziki altyapi olarak bir sikintimiz yok, hastaneler noktasinda bir sikintimiz yok. Asi konusu gündemde; su anda kendi faaliyetlerimiz hizla ilerliyor.

Bu arada Rusya, Çin, Almanya, Almanya'da özellikle Ugur bey ve esinin yaptigi çalisma da hassasiyetle ilerliyor. Bütün bunlarla beraber gönüllüler diyebilecegiz, asi olmaya gönüllü olanlara yönelik de adimiz var. Onun hazirligini da yapiyoruz.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.