Tarih: 10.04.2021 14:32

Meral Aksener TÜGIAD'i agirladi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Genç Is Insanlari Dernegi (TÜGIAD) Genel Baskani Nilüfer Çevikel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara’da IYI Parti'yi ziyaret etti. Çevikel ve beraberindeki heyet, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener ile bir araya geldi.

‘TICARETI GELISTIRECEK GIRISIM BASLATTIK’

Ziyarette TÜGIAD ve is dünyasi ile ilgili konulara deginen TÜGIAD Genel Baskani Nilüfer Çevikel, “Zor bir dönemden geçen ülkemizin kendi teknolojisini üreten bir konumda olmasi adina yurt içi ve disinda yogun çabalarimizi sürdürüyoruz. TÜGIAD Girisimcilik Komisyonu ile vizyonel degisiklik adina önemli bir çalisma baslattik. Is Gelistirme Komisyonu ile pandemi sürecinde kaybettiklerimizi telafi etmek adina tüm subelerimizle birlikte ticareti gelistirecek bir girisim baslattik. Uluslararasi Iliskiler Komisyonu ile yeni ihracat pazarlari arayisindayiz. Kisacasi üyelerimizin ticaretini gelistirecek tüm planlarimizi devreye aldik” dedi.

DIJITALLESME VE TEKNOLOJI

Dijitallesme ve teknolojinin olmazsa olmaz olduguna vurgu yaparak, söz konusu iki alanin ellerindeki en büyük koz oldugu belirten Çevikel, Avrupa Yesil Mutabakati ile baslayan yesil dönüsümün önemine de isaret ederek, “Kisa süre içerisinde burada yapilacak çalismalara Avrupa'yi da takip eden is insanlari olarak, dâhil olmak isteriz” dedi. Çevikel, TÜGIAD'in, kadinlarin yönetici pozisyonda olmasi açisindan diger kurumlara örnek oldugunu da söyledi.

 'YENI GÖREVINIZDE BASARILAR DILIYORUM’

TÜGIAD'in ilk kadin genel baskan ile yeni bir sürece basladigini ifade eden IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener de “Kadinlari böyle güzel görevlerde görmekten mutluluk duyuyorum. Yeni görevinizde basarilar diliyorum. Kadinin güçlü olmasi, ülkenin güçlü olmasi demek. Her türlü bilgi alisverisine açigiz. Bundan sonraki süreçte de her türlü destegi vermeye haziriz" dedi.

Ankara HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —