Arslan Özüduruk'un Mevlid Kandili Kutlama Mesajı

Arslan Özüduruk

Emekli Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk, bu gece Mevlid Kandili ve Peygamberimizin doğum gününü coşkuyla kutlayacak. Özüduruk, toplumsal barış ve huzur için dua edecek ve yüksek ahlaki değerlerin önemini vurgulayacak.

Bugün, İslam aleminin en kutsal zaman dilimlerinden biri olan Mevlid Kandili'ni ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in doğum gününü büyük bir heyecan ve manevi bir haz içinde karşılıyoruz. Bu özel gecede, aramızda sevgi, barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirmek için bir araya geliyoruz.

Emekli Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk, bu anlamlı günde toplumsal huzur ve barış için dualar edecek. Özüduruk, Peygamber Efendimiz'in bizlere miras bıraktığı yüksek ahlaki değerleri yaşatmanın önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşları bu özel geceyi manevi bir dinginlik içinde geçirmeye çağırdı.

Mevlid Kandili vesilesiyle, toplumsal birliği ve kardeşliği pekiştirmek için el birliğiyle hareket etmemizin önemini dile getiren Özüduruk, tüm İslam aleminin bu mübarek gecesinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.