Tarih: 27.03.2023 10:50

Aşağıçobanisa ve Türkmen Mezarlıklarında Himaye Tel Çit Çalışması

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi ile Yunusemre ilçesine bağlı Türkmen Mahallesi mezarlıklarında himaye tel çit çalışmalarını tamamladı. Bugüne kadar 101 mahalle mezarlığının etrafının himaye tel çit ile çevrildiğini belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, bundan sonraki süreçte de çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mezarlıkların güvenliğinin artırılması amacıyla başlattığı himaye tel çit çalışmaları aralıksız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı'nın yakından takip ettiği çalışmalar doğrultusunda, Şehzadeler İlçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi ile Yunusemre ilçesine bağlı Türkmen Mahallesi mezarlıklarında himaye tel çit çalışmalarını tamamladı. Aynı zamanda Aşağıçobanisa Mahallesi mezarlığının yürüyüş yollarına da bordür taşı döşemesi gerçekleştirildi. Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların mezarlıkların güvenliği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Daire Başkanı Orçun Abalı, proje kapsamında bugüne kadar 101 mahalle mezarlığının etrafını himaye tel çit ile çevrildiğini ve bundan sonraki süreçte de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yabani Ot İlaçlamaları İl Genelinde Sürüyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde de il genelinde bulunan mezarlıklarda yabani ot temizliği ve bakım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, “Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından yabani ot ilaçlama çalışmaları hassasiyet ve titizlikle gerçekleştiriliyor” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —