Bahçekent Emlak Konut Camiinde a yaz Kur'an kursu kapanış programı düzenlendi

Bahçekent Emlak Konut Camiinde a yaz Kur

Bahçeşehir Bahçekent'te bulunan Emlak Konut Camiinde yaz Kur'an kursu kapanış programında öğrenciler tarafından gösteriler sergilendi ve çocuklara ikramlarda bulunuldu.

Camii Görevlileri Asaf İlter ve Oğuzhan Yıldırım, kurslara olan talebin yoğun olduğunu belirtti. Emlak Konut Camisi'nde düzenlenen programda, yaz Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi. Programda dua edilmesinin ardından çocuklara Cami Görevlileri Asaf İlter ve Oğuzhan Yıldırım tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Camii Görevlisi Asaf İlter, "Yaz kurslarımızda gerek camilerimize gerek Kur'an kurslarımıza güzel talep vardı. Camilerimiz,  Biz bundan çok çok memnun olduk. Öğrencilerimizin camilere koşması, şu sıcak mevsimde gelmesi hocalarımızla beraber olmaları, temel dini bilgileri öğrenmeleri, Kur'an alfabesini, Kur'anı öğrenmeleri, Hazreti Peygamberin hayatını öğrenmeleri evlatlarımız için, gençlerimiz için çok çok önemli bir husus." dedi.

Cami Görevlilerinden Oğuzhan Yıldırım ise , "Gördüğüm kadar öğrenciler de çok memnun oldular. İnşallah Cenabı Hak bu yavrularımızın geleceklerini hayırlı, bereketli eylesin, zihinlerini açık etsin, vatana, millete, insanlığa hizmet edecek gönül erleri olarak yetişmelerini Rabbim cümlemize nasip eylesin. Bu vesile ile bu yaz Kur'an kurslarına emeği geçen tüm hocalarımıza, çocuklarını camilere ve Kuran kurslarına gönderen tüm velilerimize ayrıca çocuklarımıza şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerini kullandı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.