Bahçekent İçin Ortak Adım

Bahçekent İçin Ortak Adım

Başakşehir CHP İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı ve Adalet Partisi İlçe Başkanı Enes Yazıcı, Bahçekent’in sorunları için ortak hareket etme kararı aldı. İki başkan, İBB ile dirsek temasında bulunacaklarını belirtti.

Başakşehir'de Olumlu Bir Ziyaret: İlçe Başkanları Bahçekent İçin Bir Araya Geldi

Başakşehir CHP İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, yeni görevine başlayan Başakşehir Adalet Partisi İlçe Başkanı Enes Yazıcı’yı makamında ağırladı. Ziyaret, Bahçekent’in sorunları ve çözümleri üzerine verimli bir görüşmeye sahne oldu.

Bahçekent İçin Ortak Adımlar Atılacak

Başakşehir CHP İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Enes Yazıcı'nın ziyareti bizleri çok memnun etti. Kendisi ile Bahçekent’te yapılması gerekenler konusunda dirsek temasında olacağız. Gerektiğinde İBB ile Bahçekent’in sıkıntılarını paylaşarak, çözüm için birbirimize faydalı olacağız." ifadelerini kullandı.

İBB Desteği Devam Edecek

Görüşmede yer alan İBB Meclis Üyesi Hakan Bey, Bahçekent’te eksik görülen noktaların Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacağını belirtti. İki ilçe başkanının bu işbirliğiyle Bahçekent halkının ihtiyaçlarının karşılanması adına daha etkili çözümler üretilmesi bekleniyor.

Samimiyet ve Kararlılık

Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı ise görüşmenin son derece faydalı geçtiğini belirterek, "CHP İlçe Başkanının samimi yaklaşımı bizleri çok memnun etti. Bahçekent halkının huzur ve refahı için elimizden gelen fedakarlığı gösterme kararı aldık." şeklinde konuştu.

İlçe başkanları, dönem dönem bir araya gelerek Bahçekent ve diğer yerel meseleler üzerinde yoğunlaşacaklarını belirttiler.

Adalet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Enes Yazıcı görüşmenin son derece faydalı geçtiğini belirterek, "Bahçekent halkının huzur ve refahı için elimizden gelen fedakarlığı gösterme kararı aldık."  dedi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.