Bahçekent Mola Cafe'de Su Yok

Bahçekent Mola Cafe

Bahçekent'te Hayat Park'ın içinde bulunan Başakşehir Belediyesine ait Mola Cafe'de 3 gündür içecek su yok. Çocukları ile gelen vatandaşlar su olmamasından dolayı çok zor durumda kaldıklarını dile getirdiler.

MEDYA90-Bahçeşehir Bahçekent Hayat Park Millet Bahçesinin içinde bulunan Mola Cafe'de 3 gündür içecek suyun olmaması gelen müşterileri çileden çıkarıyor. Kendileri ile görüştüğümüz Cafe'nin müşterileri “Buraya çok sık geliyoruz. Ailecek gündüzleri bazen akşamları oturuyoruz. . Çay içiyoruz. bazen 3 gün veya daha fazla suyun olmadığına şahit oluyoruz” diyerek Belediye yetkililerinden bu konuda daha duyarlı olunması gerektiğini dile getirdiler.

BAHÇEKENT MOLA CAFEDE SUSUZ YAZ

Yaz ortasında Mola Cafe gibi bir yerde su sıkıntısının yaşanmasını çok garipsediklerini söyleyen Esnaf Erkan G, “Bu su sorunu biz ve buraya gelen birçok vatandaş yaşıyor. Her geldiğimizde içerde çalışan personel “Biz görevlilere söyledik, Gelmedi” diyorlar.  İnsanlar buraya oturmaya geliyorlar. 3 gündür pet şişede satılan suyun  gelmemesi buraya gelen müşterilerin küçük çocuklarını zor durumda bırakıyor” dedi.

Erkan G,  “Birçok cafede su var. Başka Mola Cafelerede gidiyorum Bu su sıkıntısını oralarda görmedim. . Bizim Mola Cafe içecek su yok. Bu nasıl İdare.  Şaşırıyorum. Bahçekent Mola Cafe'ye gelenler bu kadar mağdur edilmemeli" diyerek Başakşehir Belediyesi yetkililerinden bu sorunu çözmelerini istedi.


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.