Bahçekent Ticaret Merkezi'nden dev led ekran

Bahçekent Ticaret Merkezi

.

Bahçekent Ticaret Merkezi 1 ve 2'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Sami,  BahçekentHaber ve Medya90 Haber sitelerinin İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu'ya 1 ay içinde Bahçekent'in daha güzel olması ve esnafının tanıtılması amacı ile Mercedes Bulvarı'na led  dev ekran yerleştirme kararı aldıklarını  söyledi. 


MEDYA90 HABER MERKEZİ-Yaklaşık olarak 1 ay sonra dev led ekranın hizmete gireceğini dile getiren, Bahçekent'te bulunan Bahçekent Ticaret Merkezi 1 ve 2'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Sami "Bahçekentliler ile alakalı olarak çok güzel projelerimiz olacak. Arkadaşlarımız ile Bahçekentimizi güzelleştirme ve markalaştırma adına her türlü  hizmeti yapmaya kararlıyız" diyerek ilerleyen süreçlerde buna benzer projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Medya90 Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kutlu ile Bahçekent Ticaret Merkezi 1 ve 2 Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sami


 

Dev led ekran hizmete gireceği  Bahçekentlilerin  şimdiden ilgisini çekti. Bahçekent'te yaptığı çalışmaların yer aldığı video görüntülerin yanında çeşitli duyurular, esnafların reklamı, gibi sürekli değişiklik gösterecek görüntüler yer alacak.


Televizyonda çıkan maçların bir kısmını veya duruma göre tamamını Bahçekentlilerin  izlemeleri için Dev Led Ekranda gösterine sunacaklarını söyleyen Orhan Sami “Bu vesile ile sporsever gençlerimizin spor keyiflerini dev ekran ile buluşturacağız” dedi.


Başkan seçildikten bu yana Bahçekent'te bir çok yeniliğe imza atan, Bahçekent'te bulunan  ticaret merkezlerini, daha estetik ve güzel hale getiren, yapılan uygulamalar ve faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Orhan Sami daha başka güzel haberleride yakında açıklayacağını söyledi.


 

Orhan Sami, İlerleyen günlerde Bahçekentimizde bulunan annelerin, gelen misafirlerimizin çocuklarının rahatça eğlenmesi içinde projelerinin  olduğunu söyleyerek "Evlerinde sıkılan çocuklar için Bahçekent'te tren yapmayı düşünüyoruz. Çocuklar evde sıkıldıklarından nefes almaları için böyle bir etkinlik düzenleyeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

 


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.