Tarih: 04.02.2024 22:23

Bahçekentli Ömer Yiğit Kayaduman Başakşehir ikincisi oldu

Facebook Twitter Linked-in

Bahçekent’te bulunan Abdülhamit Han Ortaokulu öğrencisi 

Ömer Yiğit Kayaduman, "Genel Derecede" Başakşehir ikincisi oldu.
 

Sentez Kurs Merkezi yetkilileri “Edinilen tecrübenin önemli kazanım olduğuna inanıyor; öğrencimizi kutluyoruz” dedi.

Başarılı ve çalışkan, etrafı tarafından sevilen Öğrenci Ömer Yiğit Kayaduman'a  (14), diğer öğrencilere örnek olduğu için Emlak Konut Abdülhamit Han Ortaokul Müdürü  Mutlu Tosun tarafından takdir belgesi verildi.

“Öğrenciler sosyal medya ve oyunun kurbanı olmuş vaziyette”

Teknoloji kullanımının bağımlılık noktasına gelebileceğini belirten Ömer Yiğit Kayaduman'ın dedesi İsmail Güray “Etrafımda görüyorum ki çoğu öğrenci ve çocuk maalesef telefon ve sosyal medya ve oyunun kurbanı olmuş vaziyette. Herkesin elinde bir telefon. Spor sanat ve kültürel faaliyetlerle bu bağımlılıklardan uzak durulabilir. Okulumun vermiş olduğu takdir belgesi nedeniyle çok mutluyum" dedi.

Medya90 Haber Sitesinin İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu ise Bahçekent'ten böyle çalışkan, başarılı bir öğrencinin Başakşehir ilçemizde ikincisi olması bizleri sevindirmiştir. Başta Okul Müdürümüz Mutlu Tosun olmak üzere, Sentez Kurs Merkezi yetkililerini ve böyle pırlanta gibi evlat yetiştiren ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

2010 Doğumlu olan Ömer Yiğit Kayaduman "Okulumu, Müdürümü ve öğretmenlerimi seviyorum. Çok mutluyum". Tüm öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —